Oktay Kaynarca'dan Sonra Sıra Zafer Ergin'e Geldi! Kurtlar Vadisi Kadrosu Yeniden Bir Araya mı Getiriliyor?

Ekranların en soluklu dizisi Arka Sokaklar’da yaşanan beklenmedik gelişme dizinin hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncu hakkında ortaya atılan iddia ise Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarını hareketlendirdi. İşte habere ilişkin o detaylar…

03.01.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-16:35)

İlk yayınlandığı günden bu yana büyük bir hayran kitlesine sahip olan Arka Sokaklar dizisi her yeni bölümüyle seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. 2006 yılından bu yana hız kesmeden her hafta seyircisiyle buluşan dizide birçok yeni karakter girip çıkarak diziye yeni heyecanlar kattı. Dizinin en sevilen ve en temel karakterlerinden birini oluşturan ‘’Rıza Baba’’ karakteri ise, hem replikleri hem de dizideki hikayesi nedeniyle en unutulmaz karakterler arasına girdi. Sosyal medyada da çok konuşulan bir karakter olan Rıza baba’nın ise dizinin yayınlanan son fragmandaki hali izleyicisini korkuttu. 610.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan dizide Rıza baba karakterine on beş yıldır hayat veren Zafer Ergin’in vurulduğu sahne, ‘’Acaba Zafer Ergin ölecek mi?’’ sorusunu akıllara getirdi. Dizinin en sevilen karakterlerinden birinin ölmesi Arka Sokaklar’ın izlenmesini düşürebilecek etkenler arasında yer alıp almadığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Zafer Ergin hakkında ortaya atılan bir diğer iddia ise yeri yerinden oynattı. 

KADRO BELLİ OLUYOR 

Yılların oyuncusu başarılı Zafer Ergin, Arka Sokaklar haricinde birçok başarılı projeler arasında yerini aldı. Kurtlar Vadisi dizisinde de rol almış olan Ergin’in dizideki rol arkadaşları Oktay Kaynarca ve Kenan Çoban ile birlikte yeniden bir araya geleceği iddia edildi. Osman Sınav’ın yazıp yönettiği ve bir döneme damgasını vurmuş olan Kurtlar Vadisi dizisinin büyük bir hayran kitlesinin olması, dizinin yeniden eski ve kadroya yeni dahil olacak isimlerle yeniden çekilmek istendiği konuşuluyor. İddiaya göre şu sıralar bir projede yer almayan Ergin, Kaynarca ve Çoban’ın Kurtlar Vadisi dizisi ile seyircilerinin karşısına geçeceği söyleniyor. 

zafer ergin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal