Süslü Korkuluk Dizisiyle Ekranlara Gelecek Olan Çağatay Ulusoy’un Partneri Belli Oldu!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlanmıştı. Şimdi de ünlü oyuncunun partneri belli oldu. İşte Ulusoy’un yeni dizisindeki o güzel partneri…

03.01.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-16:04)

Ekranların sevilen oyuncusu Çağatay Ulusoy, yeni projesiyle yeniden televizyon ekranlarına dönüyor. Ünlü oyuncunun yer aldığı ‘’Süslü Korkuluk’’ isimli diziden geçtiğimiz günlerde ilk fragman yayınlandı. Genç kızların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu Ulusoy’un başrolünde olduğu dizide partnerinin kim olacağı en çok tartışılan konulardan biriydi. Birçok güzel oyuncunun yanına birden fazla ismi yakıştıran Ulusoy’un hayranları, aldıkları bu haber karşısında ne tepki vereceği merak ediliyor. 

OYUNCULAR ARASINDA KARARA VARILDI

TV8 ekranlarının yeni dizisi Süslü Korkuluk, seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer alacağı kadroda ilk olarak başrol belli oldu. Ekranların sevilen oyuncusu ve rol adlığı her projede seyirciye gösterdiği oyunculuk performansı ile dillere destan pek çok karakteri canlandırmış olan Çağatay Ulusoy, başrol olarak seçildi. Ünlü oyuncunun rol alacağı dizi belli olduktan sonra projenin adı ve başrolü duyurdu. İlk olarak Yalı Çapkını ismiyle çıkış yapan dizi, başarılı oyuncunun senaryoda kafasına yatmayan nedenler olması sebebiyle ismi değiştirildi. Senaryoda da değişikliğe giden senaristler ortaya yeni ‘’Süslü Korkuluk’’ dizisini çıkardı. Her dizi ve filmde oynadığı rolde imaj değişikliğine giden Ulusoy, bu yeni ekranlara girecek dizisinde de imaj değişikliğine gitti. Ünlü oyuncunun bu tarzı da, diğerlerinde olduğu gibi hayranları tarafından çok beğenildi. En çok tartışılan konulardan biri olan Ulusoy’un partnerinin kimin olacağı konusu ise netleşti. Alınan habere göre Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’la başrolü paylaşacak isim Alina Boz oldu. 

çağatay ulusoy süslü korkuluk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal