Sabahın Sultanı Seda Sayan Yayınlanmayan Programı Hakkında İlk Kez Konuştu!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’dan hayranlarını üzen haber geldi. Kadırgalı Seda, hafta içi her gün yayınlanan programına bugün çıkamadı. İşte o detaylar…

03.01.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-16:59)

Ses ve şarkıcılığının yanı sıra aynı zamanda da başarılı bir televizyon programı sunucusu olan Seda Sayan, hafta içi her gün yayınlanan programıyla ekranlara geliyor. Başarılı şarkıcının en az şarkıcılığı kadar çok konuşulan sunuculuğunu, ‘’Sabahın Sultanı Seda Sayan’’ isimli programıyla konuşturuyor. Hafta içi her gün yayınlanan program, bugün yayınlanmayınca programın izleyicileri sunucusu olduğu Seda Sayan’a binlerce yorum yağdı. Bunun üzerine açıklama yapmak durumunda kalan Seda Sayan, kötü haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

PROGRAM İLK AÇIKLAMAYI YAPTI

Ekranların sevilen sunucularından biri olan şarkıcı Seda Sayan yeni programı ile Star TV’de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Ünlü şarkıcı ve sunucu Sayan, ‘’Sabahın Sultanı Seda Sayan’’ isimli programını hafta içi her gün olmak üzere ekran başına geçiyordu. Sayan’ın başarıyla sunduğu program bugün ekranlara gelmeyince, sosyal medyada ünlü şarkıcı mesaj ve yorum yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine Seda Sayan ilk açıklamayı kendi kişisel hesabından yaptı. sağlık sorunları nedeniyle ekranlara gelemediğini dile getiren şarkıcının, koronavirüse yakalanma ihtimali tartışılmaya başlandı. Bu konuya dair açıklama yapmayan Sayan’dan sonra ‘’Sabahın Sultanı Seda Sayan’’ isimli program sayfasından yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ‘’Değerli izleyicilerimiz, hafta içi her gün yayınlanan programımız Sabahın Sultanı Seda Sayan'a kısa bir sağlık arası veriyoruz! Canlı yayınımız çok kısa bir süre sonra kaldığı yerden devam edecek…’’ şeklinde yer verildi. 

seda sayan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal