Destan’ın Yıldızı Ebru Şahin’le Basketbolcu Sevgilisi Cedi Osman’ı Yılbaşı Gecesi Ayıran Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin’le basketbolcu sevgilisi Cedi Osman, yılbaşına ayrı ülkelerde girdiler. Ünlü çifti birbirinden ayıran neden ortaya çıkınca hayranları çok üzüldü. İşte o detaylar…

03.01.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-14:32)

Ekranların sevilen oyuncusu Ebru Şahin ve kendi branşında oldukça yetenekli olan basketbolcu sevgilisi Cedi Osman uzun bir süredir dolu dizgin aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Kapadokya’ya tatile giden çiftten gelen güzel haber sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü basketbolcu Cedi Osman sevgilisine güzel manzara eşliğinde evlilik teklifi etti. Evlenme teklifinin yanı sıra ünlü oyuncuya takılan tektaş da magazin gündeminde çok konuşulan konular arasında yerini almış ve ünlü çifte binlerce tebrik mesajı ve yorumları yağmıştı. Şu sıralar ekranların sevilen dizisi haline gelen Destan dizisinde rol alan Ebru Şahin, dizi çekimlerinden bulduğu ilk fırsatta yeni yıla girişi kutlamak için soluğu Barselona’da aldı. Tüm ünlü çiftlerin birlikte paylaştığı pozlardan sonra gözler Şahin ve Osman çiftine çevrilse de, ikiliden birlikte oldukları kareler gelmedi. Takipçilerinin gözünden kaçmayan bu detay, sosyal medyada olay oldu. Ünlü çift hakkındaki gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı. 

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ GELDİ

2022 yılına ayrı girenler kervanına çifte kumrulardan Ebru Şahin’le Cedi Osman da katıldı. Yılbaşı gecesi bir arkadaşıyla Barselona’ya giden ünlü oyuncu Ebru Şahin’in yanında gözler Cedi Osman’ı aradı. Başarılı basketbolcunun NBA’deki maçları nedeniyle Amerika’da olduğu ortaya çıktı. Oynanan maçta gözükmeyen Osman’ın ise koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Bu haber karşısında ünlü çiftin hayranları büyük bir üzüntüye kapılırken, ünlü basketbolcuya yüzlerce geçmiş olsun yorumu ve mesajı yağdı. Sağlık durumu hakkında henüz açıklama yapmayan basketbolcunun yakınları, konuya sessiz kalmayarak son durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü basketbolcunun genel sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren dostları, hayranlarının yüreğine su serpti. 

ebru şahin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal