Oyuncu Sevgilisini Darp Ettiği Ortaya Çıkan Çağatay Akman’ın Cezasını Yargı Kesti!

Çıkardığı şarkıyla ünlenen Çağatay Akman, geçtiğimiz aylarda oyuncu sevgilisini darp ettiği iddiasıyla mahkemelik olmuştu. Ünlü şarkıcı hakkında mahkeme kararını verdi.

03.01.2022-13:41 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-13:41) Oyuncu Sevgilisini Darp Ettiği Ortaya Çıkan Çağatay Akman’ın Cezasını Yargı Kesti!

‘’Gece gölgenin rahatına bak’’ isimli şarkısıyla çıkış yapan ve kısa sürede üne kavuşan şarkıcı Çağatay Akman, kazandığı ünü kendi elleriyle yok etti. Çıkış yaptığı ilk andan itibaren sosyal medyada büyük bir taraftar toplayan ve ünlü isimlerin desteğini gören Akman, kazandığı ünün devamlılığını getiremedi. Popülerliğini yavaş yavaş kaybeden şarkıcının ismi, geçtiğimiz aylarda bir şiddet haberine karıştı. Eski sevgilisine şiddet uyguladığına yönelik haberler sosyal medyada ve magazin gündeminde hızla yayılırken, hayranları arasında da tepki toplamasına neden oldu. Oyuncu sevgilisi Öykü Uslu’ya şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen Akman, mahkemelik oldu. Önceki gün mahkemeye çıkan şarkının cezasını mahkeme kesti. İşte habere ilişkin o detaylar…

ADLİ KONTROL ŞARTI DEVAM EDECEK

Çıkış yaptığı ilk zamanlar müzik piyasasına kendi türünde damgasını vuran ünlü şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle yargılandı. Cihangir’de oturan oyuncu Öykü Uslu’yu darp ettiği ortaya çıkan Akman konuyla ilgili olarak Uslu’nun evine taksi için yardım istemek amacıyla gittiğini söyledi. Oraya vardığında evin önüne bulunan erkeklerle tartışma yaşadığını daha sonrasında ise tartışmanın kavgaya dönüştüğünü dile getirdi. Ortaya çıkan şiddet görüntülerinin ardından bu şekilde kendini ifade eden şarkıcı Çağatay Akman’ın eski sevgilisi Öykü Uslu ise, şarkıcı hakkında koruma talebinde bulundu. Buna göre mahkeme; ‘’Akman'ın Uslu'ya karşı tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ikamet ettiği binaya yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine’’ karar kıldı. Hakkında koyulan adli kontrol şartının kaldırılmasını talep eden ünlü şarkının isteğini mahkeme kabul etmedi. 

çağatay akman

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal