Alkolün Dozunu Fazla Kaçıran Tuğba Özerk Vokalistiyle Birlikte Sahneden Yere Kapaklandı!

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk’in yılbaşı gecesi verdiği konser, hayranları tarafından topa tutuldu. Özerk’in sarhoş halleri ve söyleyemediği şarkıları gündeme bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar…

03.01.2022-12:29 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-12:29)

Sesi ve şarkılarıyla hayranlarını mest eden ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, yılbaşı gecesi diğer meslektaşları gibi sahnedeydi. Antalya’da konser veren şarkıcının hayranları eğlenceli ve coşku dolu anlarla yeni yıla girmek isterken bekledikleri gibi olmadı. Ünlü şarkıcının sahneye çıktığı anlardaki tavırları ve sarhoş halleri, Özerk’i izlemeye ve dinlemeye gelen hayranları arasında topa tutuldu. Konsere şarkıcıyı dinlemek için giden hayranları, ünlü şarkıcının şarkı söyleyememesi üzerine isyan etti. Sahnede ayakta durmakta güçlük çekerek şarkı söylemeye çalışan Özerk, sosyal medyanın ve magazin gündeminin tam ortasına oturdu. Konsere katılan bir dinleyici paylaştığı videolardan sonra; ‘’Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı’’ gibi ifadelerle tepkisini dile getirdi. 

DİNLEYİCİLERİ AYAĞA KALKTI 

Geçtiğimiz günlerde usta sanatçı Sezen Aksu’nun çok sevilen şarkılarını seslendirmek için maxi single çalışması yapan Tuğba Özerk, bu çalışmasını sonlandırdı. ‘’Perişanım Şimdi, Yazık, Sorma, Yalnızlık Senfonisi, Güllerim Soldu’’ şarkılarını kendince yeniden yorumlayan ünlü şarkıcının hayranları, yeni yıla Tuğba Özerk’in sesiyle girmeyi tercih etti. Sahnede ayakta durmakta güçlük çeken şarkıcının garip halleri ve şarkılarını söyleyememesi, dinlemeye gelen izleyicilerinin tepkisini toplamaya neden oldu. Sahneye çıktığı andan itibaren şarkılarını seslendiremeyen ünlü şarkıcı, vokalistiyle beraber seslendirmeye çalıştığı anda sahneden yere yığıldı. Ünlü şarkıcının o halleri bir izleyicisinin kameralarına yansırken, sosyal medyada olay olmasına neden oldu. Tuğba Özerk’in sarhoş olduğunu iddia eden ve o görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan bir dinleyicisi ise; ‘’Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı’’ diyerek duyurdu. 

tuğba özerk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal