24.09.2022-09:05 (Son Güncelleme:24.07.2023-14:21)


1

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan, 30 Aralık 1961 tarihinde İstanbul'da doğdu. Gerçek ismi Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980’li senelerde yaptı. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış gerçekleştirdi.



2

Evlilikleri

Evlilikleri

1987 senesinde Rıdvan Kılıç ile evlenen sanatçının bu evliliği 6 ay devam etti. 1990 yılında Sinan Engin ile olan evliliğinden tek oğlu Oğulcan Engin'e sahip olan Seda Sayan, 6 sene süren bu evliliğinin sona ermesinden sonra 1998 yılında Soner Yapcacık ile dünya evine girdi.



3

Seda Sayan'dan tatil pozu

Seda Sayan'dan tatil pozu

Ünlü şarkıcı genç eşi ile tatil sezonunu açtı. Şevlongtan mayolu fotoğraf paylaşan Sayan'a takipçileri "genç kocanı üstsüz paylaşma kaparlar" yorumları geldi.



4

Seda Sayan bacak operasyonu geçirdi

Seda Sayan bacak operasyonu geçirdi

Geçtiğimiz yıl kendisinden yaşça küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, yaptırdığı estetik işlemlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yüzüne birçok kez estetik yaptıran şarkıcı, bu sefer de bacaklarına işlem yaptırdı. 38 cm incelen ve zayıflayan Seda Sayan, bacakları için "Barbie Bebek" uygulaması yaptırdı.



5

Çağlar Ökten'den evlenme teklifi aldı

Çağlar Ökten'den evlenme teklifi aldı

Seda Sayan ve Çağlar Ökten 10 aylık evliliklerinde kriz olduğu iddiasıyla gündeme gelmiş boşanıyorlar haberleri ortaya atılmıştı. Boşanma haberlerine "Yaw he he" yanıtını verdi. Ayrıca boşanma yalanları için bu sefer de olmadı yorumu yapıldı.



6

Seda Sayan yeni eve geçti

Seda Sayan yeni eve geçti

Geçtiğimiz yaz kendisinden 24 küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan’ın yeni eve çıktığı öğrenildi. Çağlar Ökten ile yapmış olduğu evlilik kadar iş hayatı ve yaptırmış olduğu estetikler ile de sıklıkla gündeme gelen Seda Sayan, yeni evi için tamı tamına 4 milyon TL ödedi. Ünlü sanatçının içerisini döşeyip yaşanılır hale getirdiği ev, sosyal medyada da konuşulmaya başladı. Sayan'ın evindeki dekoratif ürünler oldukça beğenildi ve şık/gösterişli bulundu. Bir yandan da Sayan’ın eşi ile aralarının açık olduğu ve evini ayırdığı da iddia edildi. Ünlü sanatçıdan çıkan haberler hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.



7

Evlendiler

Evlendiler

Bir süredir beraber çalışan Ötken ve Sayan geçtiğimiz gün Beşiktaş'da dünya evine girdi.



8

Seda Sayan ve Çağlar Ökten balayında

Seda Sayan ve Çağlar Ökten balayında

Arkadaşları Esra Özmen ve Gülşah Saraçoğlu ile Paris'e balayına giden Seda ve Çağlar çifti herkesin dikkatini çekti. Grup halinde gezen çift, "herkese iyi bayramlar" notunu paylaştı.



9

Seda Sayan eşiyle beraber şarkı söyledi

Seda Sayan eşiyle beraber şarkı söyledi

Eşi Çağlar Ökten ile bir mekanda kutlama yapan çiçeği burnunda çift, beraber şarkı söyledi. Birlikteliklerini kutlayan ikilinin masasına bir anda pasta geldi. Seda Sayan bu jest karşısında oldukça mutlu oldu. İkili beraber 'Dünyadan Uzak' şarkısını seslendirdiler.



10

Seda'nın olaylı düğünü

Seda'nın olaylı düğünü

Safiye Soyman, Seda Sayan'ın düğününe katılmayacağını söyledi ve şunları ekledi; "Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim."



11

Safiye Soyman ile dostluğu

Safiye Soyman ile dostluğu

Soyman ayrıca Seda Sayan'a düğün hediyesini çoktan verdiğini söyledi şunları dile getirdi; "Seda Sayan'ın hediyesini şimdiden verdim. Seda ve Çağlar yazılı bir saatli bir çakmak aldım. Biz Seda ile önceden telefonda saatlerce konuşurduk ama Çağlar'dan önce azaldı. Çok yan yana da gelemiyoruz. Benim bacım yeni gelin. O benim her şeyim. Seda Sayan benim 30 senelik arkadaşım. Kardeş gibi olduk."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr