09.01.2020-17:41 (Son Güncelleme:27.03.2023-11:27)


1

Çağatay Ulusoy kimdir

Çağatay Ulusoy kimdir

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da doğan Çağatay Ulusoy, anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmenidir. 2010 yılında Best Model of Turkey’de birinci olan Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünden mezundur.



2

Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan Çağatay Ulusoy’un ilk rolü efsane dizi Adını Feriha Koydum oldu. Oyunculuğa başrolle başlayan Ulusoy’un ilk dizisi reyting rekorları kırdı ve 2 sezon sürdü. Dizi devam ederken Anadolu Kartalları adlı filmde Üsteğmen Ahmet Onur’u canlandırdı ve film bir milyonun üzerinde izlendi. Adını Feriha Koydum ardından dizinin çok izlenmesi üzerine Emir’in Yolu adlı bir diziye devam edildi. Ardından Ay Yapım’ın yapımcılığını yaptığı The O.C uyarlaması olan Medcezir adlı dizide Yaman Koper karakterini canlandırmış ve bu dizisi de reytingleri altüst ederek 2 sezon sürmüştür.



3

İkinci filmi Delibal ile aynı başarıyı yakalayan Çağatay Ulusoy, ardından yine Türk televizyon tarihine yazılan işlerden biri olan İçerde dizisinde yer aldı. Dijital platformda da dizi yapan Ulusoy, Hakan: Muhafız adlı dizide başrolü üstlendi. Dizi Türk Netflix yapımları arasında en başarılılardan sayılıyor. Dijitalde iş yapmaya devam eden Ulusoy BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde yer aldı. Bu sırada yine Netflix’te yayınlanan Kağıttan Hayatlar adlı filmde başrolü üstlendi. Bir süredir yeni bir projede yer almayan Ulusoy, Süslü Korkuluk adlı bir diziye hazırlanıyor. 1990 doğumlu olan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, 33 yaşındadır.



4

Çağatay Ulusoy'un sevgilisi kim?

Çağatay Ulusoy'un sevgilisi kim?

Uzun süre Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy, aylar önce ilişkisini sonlandırmıştı.



5

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor?

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor?

Son dönemlerin popüler oyuncusu Afra Saraçoğlu ile bir dönem aynı projede yer aldıkları Çğatay Ulusoy2un birlikte olduğu iddia edildi. İkilinin geçtiğimiz günlerde Beylerbeyi'nde görüldükleri ve oldukça samimi oldukları iddia edildi. Çıkan haberler magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmedi.



6

Ünlü oyuncu Yeşilçam dizisindeki dönem oyunculuğu ile çok beğenildi.



7

Yeni dizisi Süslü Korkuluk merakla bekleniyordu. Kanalla yaşadığı kriz sonucu karar değişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr