Kardeşlerim Dizisinin Konusu Ne?

ATV ekranlarından yayınlanması beklenen yeni dizi Kardeşlerim, son günlerin merak edilen konularından biri oldu. Peki Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim dizisinin oyuncuları kim? Kardeşlerim ne zaman başlıyor?

11.02.2021-09:21 - (Son Güncelleme: 11.02.2021-09:21) Kardeşlerim Dizisinin Konusu Ne?

Merakla beklenen Kardeşlerim dizisinden ilk görüntüler geldi. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un olduğu dizinin yakın zamanda seyirci ile buluşması bekleniyor.

Ancak internet kullanıcıları son günlerde dizinin konusunu araştırmaya başladı. Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kardeşlerim dizisi, 4 kardeş olan Kadir, Ömer, Asiye ve Emel'in hayatla mücadelesini konu alıyor. Talihsiz bir olay sonucu anne ve babalarını kaybeden 4 kardeş, bu olaylardan sonra birbirlerine sıkı sıkı bağlanır.

Anne ve babalarının ölümüyle artık tek başlarına kalırlar. Ancak bütün bu olaylara sebep olan Akif Atakul, sahibi olduğu kolejde okumaları için 4 kardeşe yardım eder. Fakir bir hayattan gelen Kadir, Ömer, Asiye ve Emel'in bu yeni çevrede hayata tutunması gerekir.

Kardeşlerin en büyüğü olan Kadir ise ailesinin ayakta tutma için elinden geleni yapacaktır. ATV'nin yeni dizisi için kesin tarih verilmezken çekimlerine başlanan Karderşlerim'in yakın zamanda seyirci ile buluşması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal