İki İyi Çocuk Filmi Konusu Nedir?

İki İyi Çocuk filmi, sıcak hikayesi ile sizi sarıp içine alacak. Peki İki İyi Çocuk filminin konusu nedir? İki İyi Çocuk filmi oyuncuları kimdir?

10.02.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-14:59) İki İyi Çocuk Filmi Konusu Nedir?

Başarılı oyuncu kadrosu ve içinizi ısıtacak bir hikayesi ile İki İyi Çocuk filmi ailecek izleyebileceğiniz bir film. İki İyi Çocuk filminin konusu nedir? İki İyi Çocuk filmi oyuncuları kimlerdir? 

İKİ İYİ ÇOCUK FİLMİ KONUSU

İki İyi Çocuk filmi, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini konu alıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, annesi ile birlikte Antakya’da yaşar. Genç adam acı dolu dünyasında kurduğu hayale sarılarak mutlu olmayı başarmaktadır. Hayal dünyasında başarılı bir polis olduğunu düşünen Ercan tüm şehrin kendisine saygı duyduğuna ve herkes tarafından sevildiğine inanmaktadır. Onun bu hayali şehre atanan yeni baş komiser Serdar ile arasında çok özel bir bağ kurmasına yol açar. 

İKİ İYİ ÇOCUK FİLMİ OYUNCULARI

İki İyi Çocuk filminin yönetmen koltuğunda Mehmet Demir Yılmaz oturuyor. Filmin senaryosunu Mehmet Demir Yılmaz ile Sertaç Yaşar ile birlikte kaleme alıyor. İki İyi Çocuk filminin başrollerini Sarp Levendoğlu ve Kazım Karakadıoğlu’nun paylaşıyor. Filmin kadrosunda Sevcan Yaşar, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy gibi isimler de yer alıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal