Leyla Hanım Filmi Konusu Nedir?

Seyirci ile buluşmak için çalışmalara başlayan Leyla Hanım filminin oyuncu kadrosu ve konusu netlik kazanmaya başladı. Yönetmen koltuğuna Mustafa Yılmaz'ın oturacağı Leyla Hanım filmi konusu nedir? Leyla Hanım filmi oyuncuları kimler?

10.02.2021-14:25 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-14:25) Leyla Hanım Filmi Konusu Nedir?

Çekimlerine Mart 2021'de başlaması beklenen Leyla Hanım filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kurgu ve belgesel tadında olması planlanan filmde Leyla Atakan’ın hayatı hayatı anlatılacak. Peki Leyla Hanım filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek?

LEYLA HANIM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Leyla Hanım filmi, 1968-1971 seneleri arasında İzmit belediye başkanı olarak görev yapan, aynı zamanda Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan’ın hayatını ele alacak. Kadın bir siyasetçi olan Leyla Atakan, 1970’li senelerde oldukça zorlanmış fakat büyük bir başarı ortaya koymuştu. Halkın da son derece sevdiği bir siyasetçi olarak bilinen Leyla Atakan, 1971 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 

LEYLA HANIM FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Leyla Hanım filmi oyuncuları netlik kazanmaya başladı. Buna göre Leyla Hanım rolünü ünlü oyuncu Naz Elmas canlandıracak. 38 yaşındaki oyuncu çeşitli dizi ve film projelerinde yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal