Hakan Ural’ın Başı Dudak Yalama Tikiyle Dertte! Ünlü Sunucu Sosyal Medyadan İlk Açıklamayı Yaptı

Sunucu ve oyuncu olan Hakan Ural’ın yıllardır süre gelen dudak yalama tiki, son dönemlerde git gide dalga konusu olmuştu. Ural’dan konuyla ilgili paylaşım geldi. İşte detaylar…

10.01.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-15:48)

Birçok dizi ve film projelerinin yanı sıra son yıllarda ekranlarda sunduğu programlarla gündeme gelen Hakan Ural, sosyal medyada olay olmaya devam ediyor. Neler Oluyor Hayatta isimli programla ekranlara gelen ve meydana gelen olayları kendi öznel yorumuyla birleştirip aktaran Ural’ın bir tiki takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ünlü camiasında yer aldığı ilk andan itibaren gözlerden kaçmayan ve ekran başındaki bazı izleyicilerin rahatsız olduğu kimilerinin de bu tike karşı takıntılı olduğu ortaya çıktı. Hakan Ural’ın dudak yalama tiki son günlerde sosyal medyada gündem olurken, konuyla ilgili açıklama da yine Ural’dan geldi.

URAL: TİKİ MİNİMUMA İNDİRDİK HAMD OLSUN

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsle ilgili düşüncelerini dile getiren Hakan Ural, artan vaka sayılarının ardından; ‘’Bill Gates'i acil neredeyse bulup, tutuklayın. Bitsin bu çile! Usandık, bıktık…’’ demişti. Ünlü sunucunun bu sözleri sosyal medyada alay konusu olduktan sonra, ünlü sunucu hakkında en çok göze çarpan şeyin dudak yalama tiki olduğu ortaya çıktı. İlk çıkış yakaladığı andan bugüne dek objektiflere yakalandığı her karesinde dudağını yalarken gözüken ünlü isim bu tikiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bu tikle başa çıkmaya çalıştığını ve uzun yılların ardından bir nebze de olsa azaltabildiğini söyleyen Ural; ‘’Şu tiki minimuma indirdik gibi hamd olsun’’ şeklinde bir açıklama yaptı. Ünlü sunucunun yaptığı bu paylaşımın ardından Hakan Ural’a yüzlerce yorum ve mesaj yağmaya devam etti. 

hakan ural dudak yalama tiki

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal