Güzel Oyuncu Hande Erçel Annesinin Ölüm Yıldönümünde Yaptığı Paylaşımla Sevenlerini Duygulandırdı!

Güzel oyuncu Hande Erçel, annesinin ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. İşte Erçel’in o paylaşımının detayları…

10.01.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-15:09)

Ekranların sevilen oyuncusu Hande Erçel, rol aldığı ilk dizi Güneşin Kızları’ndan bu yana oyunculuk performansı konusunda büyük bir gelişme gösterdi. Yakaladığı ilk çıkıştan itibaren birçok başarıya imza atan güzel oyuncu; Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz, Halka ve son dizisi Sen Çal Kapımı ile büyük bir çıkış yakaladı. Özellikle son projesi Sen Çal Kapımı’da, başrolü paylaştığı partneri Kerem Bürsin'le aralarındaki ilişki gerçek aşka dönüşünce hayranları arasında bu ikili daha çok sevilmeye başlandı. Oyunculuğunun yanı sıra yıllar içindeki değişimi ve özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Bürsin’le güzel anlarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Birbirleri hakkında hep güzel açıklamalarda ve temennilerde bulunan ikilinin hayran kitlesi de ünlü çiftten gelecek bir düğün haberi bekliyor. Tüm bunların yanı sıra sosyal medyayı aktif ve eğlenceli bir şekilde kullanan güzel oyuncunun son paylaşımı herkesi duygulandırdı.

ERÇEL:ÇOK ÖZLEDİM ANNECİM

Oyunculuk kariyerinde yeni yeni başarılara imza atmaya başlarken, annesinin kaybettiği acısıyla kavrulan ünlü oyuncu Hande Erçel’den duygulandıran paylaşım geldi. 2019 yılında kanser tedavisi gören annesinin vefatıyla yıkılan oyuncu, annesini ölüm yıldönümünde unutmadı. Birlikte çekilmiş oldukları eski bir fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, yaptığı paylaşımının altına; ‘’Bir kelebek öptü boynumu. Çok özledim annecim’’ diyerek duygu dolu sözler yazdı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımının altına hem yakın dostları hem de arkadaşları tarafından binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

hande erçel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal