Otel Çıkışı Yanında Bir Kadınla Yakalanan Ünlü Oyuncu Hande Soral’ın Eşi İsmail Demirci Çıktı!

Ünlü bir oyuncunun hamile eşini aldattığına yönelik haberler gündemi kasıp kavurmaya yeterken, o ünlü çiftin kim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

10.01.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-14:18)

Geçtiğimiz günlerde bir oyuncunun hamile eşini aldattığına yönelik bir haber magazin gündemini kasıp kavurmuştu. Ortaya atılan iddiaya göre bir otel çıkışında magazincilere yakalanan ünlü oyuncunun hamile olduğu eşini aldattığı söylentileri yayıldı. Eşini aldatan ünlü oyuncunun bebek bekleyen eşinin zor durumda kalmaması için bu haberi atladığına yönelik söylentileri magazin gündemine damgasını vurdu. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı sunucuları ise bu gizemli oyuncunun kim olduğunu açıkladı. Program sunucularından Bircan Bali ile Arto’nun konuştuğu iddialara göre bu kişi başarılı oyuncu İsmail Demirci’ydi. 

OYUNCU DÖRT AYLIK HAMİLEYDİ

Birkaç hafta önce hamile olduğu haberini duyuran güzel oyuncu Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, bu haberi büyük bir coşkuyla kutlamıştı. Ünlü çift bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için yaptıkları organizasyonda, ilk çocuklarının erkek olacağını öğrenmişti. Güzel oyuncu Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci hakkında ise bomba bir olay ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde bir magazin programının kamerasına ünlü bir oyuncunun otel çıkışı yakalandığı iddiası atılmıştı. Bu iddiadan sonra bu kişinin eşinin hamile olduğu gerekçesiyle haberin pas geçildiği söylenildi. Söylemezsem Olmaz isimli programın sunucularından Bircan Bali ile Arto ise, programda bu kişinin İsmail Demirci olduğunu açıkladı. Ortaya atılan bu iddianın doğru olup olmadığı merak edilirken, ünlü çiftten yapılacak bir açıklama da hayranları arasında oldukça merak ediliyor. Bali ve Arto’nun söyledikleri bu iddialar ise magazin gündeminde son dönemlerde yaşanan en kaos olaylardan birini oluşturuyor. 

hande soral

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal