Ünlü Oyuncu Hande Soral Hamile Olduğunu Duyurdu!

Güzel oyuncu Hande Soral'dan güzel haber geldi. Başarılı oyuncu hamile olduğu haberini sosyal medyadan paylaştı.

21.12.2021-18:14 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-18:36)

Ünlü oyuncu Hande Soral hamile olduğu haberini büyük bir coşkuyla duyurdu. Başarılı oyuncu anne olacağı haberini eşi İsmail Demirci ile birlikte sosyal medya hesabından paylaştı. Ekranların sevilen oyuncusu duyurduğu bu haberle takipçilerini havaya uçurdu. 

HANDE SORAL'DAN GÜZEL HABER

Ekranların sevilen ve aranan yüzü Hande Soral, dolu dizgin aşk yaşadığı İsmail Demirci ile geçtiğimiz yıllarda evlilik kararı almıştı. İki başarılı oyuncu aldıkları bu kararla hem ailelerini hem de sevdiklerini çok mutlu etmişti. Güzel oyuncu dolu dizgin aşklarını güzel bir haberle taçlandırdı. Hande Soral sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile hamile olduğunu duyurdu. Güzel oyuncunun bu haberi karşısında havaya uçan arkadaşları ve takipçileri ünlü oyuncuyu yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. 

HANDE SORAL HAMİLE

GÜZEL OYUNCU ANNE OLUYOR

Pek çok projede yer alan güzel oyuncu Hande Soral, başarıyla isminden söz ettiren oyuncular arasında yer alıyor. Küçük Kadınlar, Fatih, Çalıkuşu ve Diriliş Ertuğrul gibi başarılı dizilerin yapımlarında yer alan Hande Soral her rolünün altından hakkıyla gelen bir oyuncu. 2017 yılında İsmail Demirci ile yaşadığı aşkı evliliğe taşıyan güzel oyuncu, dört yıllık evliliklerinin ardından müjdeli haberi hayranlarıyla paylaştı. Kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci'yle ilk kez anne ve baba olma hissini yaşayacak olan Hande Soral heyecanını sevdikleriyle paylaştı. Teyze olacağı haberiyle havalara uçan Bensu Soral ise, aldığı haber sonrası yeğenini kucağına almak için gün saymaya dahi başladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal