İETT otobüsü ortalığı birbirine kattı: Sürücüsü kontrolü kaybedince iş yerine daldı

Ümraniye’de seyir halindeki İETT otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle cadde üzerindeki bir iş yerine daldı. Kaza sonucunda can kaybı veya yaralı olmadığı bildirildi.

28.04.2024-17:14 - (Son Güncelleme: 28.04.2024-17:14) İETT otobüsü ortalığı birbirine kattı: Sürücüsü kontrolü kaybedince iş yerine daldı

İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki Hoca Nasreddin Caddesi üzerinde seyreden İETT otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle cadde üzerindeki bir iş yerine daldı. Saat 14.30 sularında yaşanan kaza sonucunda herhangi bir can kaybı veya yaralı bildirilmedi.

İETT otobüsü ortalığı birbirine kattı

İHA’da yer alan habere göre; Hoca Nasrettin Caddesi'nde Kadıköy istikametine doğru seyir halinde olan, 34 HO 2881 plakalı servis dışı İETT otobüsü, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda kaldırıma çıktı. Otobüs, kaldırımdaki yol tabelasını ve ağaçları devirerek duramayarak iş yerine daldı.

İETT otobüsü ortalığı birbirine kattı: Sürücüsü kontrolü kaybedince iş yerine daldı

Şans eseri, kaza sonucunda ne can kaybı ne de yaralanma meydana geldi. Otobüs, trafik ekiplerinin işlemlerinin ardından çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kaza nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Kaza anında iş yerinde çalışan kimsenin bulunmaması, daha büyük bir felaketi önledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal