Fenerbahçe’de şok sakatlık: İsmail Yüksek sezonu kapattı

Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkan Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’in ayak bileği bağında kopma tespit edildiği ve sezonu kapattığı bildirildi.

28.04.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 28.04.2024-17:19) Fenerbahçe’de şok sakatlık: İsmail Yüksek sezonu kapattı

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a karşı oynadığı mücadelenin ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’ten sarı lacivertlilere kötü haber geldi. Milli oyuncunun ayak bileği bağında kopma tespit edildiği ve sezonu kapattığı bildirildi.

İsmail Yüksek sezonu kapattı

Haber7’de yer alan habere göre; Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, dün akşam Beşiktaş ile oynanan derbi maçında ayak bileği burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan İsmail Yüksek'in durumu hakkında bilgi verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçe’de şok sakatlık: İsmail Yüksek sezonu kapattı

"Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bileği burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır."

Haberde, Yağız Sabuncuoğlu'nun bilgilerine göre, İsmail Yüksek'in 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı ve sezonu kapattığı belirtildi. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 47 resmi maçta 1 gol atmış ve 6 asist yapmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal