Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in Arasında Ayrılık Rüzgarı! Ünlü Çift Kötü Haberi Sosyal Medyadan Duyurdu

Ünlü çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin’den hayranlarını üzecek haber geldi. Dolu dizgin aşk yaşayan ikilinin aşkı sekteye uğradı. İşte o detaylar…

04.01.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-09:14)

Ekranların sevilen oyuncuları Hande Erçel’le Kerem Bürsin, geçtiğimiz yıl televizyon ekranlarında ekrana gelen ‘’Sen Çal Kapımı’’ dizisi ile bir araya gelmişti. Ünlü oyuncuların dizi içerisindeki samimi halleri ve tutan enerjileri, izleyicilerine yansımış ve ikili birbirine en çok yakıştırılan dizi çifti olmuştu. Haklarında çıkan aşk iddialarını her daim yalanlayan çift, bir takipçilerinin objektifine yakalanınca ilişki yaşadıklarını daha fazla saklayamadılar. Ünlü çiftin samimi halleri ve birbirine olan övgü dolu sözleri sosyal medyada çok konuşulan konular arasına girdi. 

AŞIKLARIN ARASI AÇILDI

Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Hande Erçel ve sevgilisi Kerem Bürsin, dizinin final yapmasının ardından da birçok ödüle layık görüldü. İkilinin dizi içerisindeki oyunculuk performansları ve yaşadıkları aşk, ekran başındaki izleyicilere geçince ünlü çift Türkiye’den Latin Amerika’ya kadar uzanan bir hayran kitlesi oluşturdu. 2021 yılına damgasını buran ilişkiler arasına giren güzel çift, magazin gündeminde de sosyal medyada da en gözde çiftler arasına girdi. Geçtiğimiz günlerde verdikleri röportajda henüz bir evlilik ya da çocuk düşünmediklerini dile getiren çiftten, kötü haber geldi. Sosyal medyada hızla yayılan bu habere göre Kerem Bürsin ile Hande Erçel ayrı düştü. Koronavirüse yakalanan ünlüler arasına giren ikilinin, henüz sağlık durumuyla ilgili bir bilgi ise yer almıyor. Büyük bir hayran kitlesi olan ikilinin hayranları ise bu haber karşısında, ünlü çiftten gelecek iyi bir açıklama bekliyor. 

hande erçel ve kerem bürsin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal