Alişan'ın Eşi Buse Varol'a Yapılan Zengin Koca Avcısı Muamelesi Olay Oldu!

Mutlu beraberlikleri süren ünlü çift Alişan ile Buse Varol’un ayrılacakları konuşuluyordu. Bu iddialara sessiz kalan çiftten Buse Varol sonunda sessizliğini bozdu.

08.01.2022-11:17 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-11:17)

Ünlü şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol’un yıllar önce ortaya çıkan sürpriz aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve çok konuşulmuştu. 2018 yılında bir başka sürpriz kararla nikah masasına oturan çift, görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Evliliklerinden bir süre sonra ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, ilk kez anne ve baba olmanın duygusunu yaşayarak unutulmaz anlarını sosyal medyadan da paylaşmışlardı. Erkek çocukları olan ikili bebeklerine, Burak ismini koymayı tercih etmişti. Sosyal medyadan ve basından mutlu evlilikleri daima yansıyan çiftin hakkında son zamanlarda ortaya atılan ayrılık iddiaları ise çarpıcı magazin olayları arasında yerini aldı. Sürekli ortaya atılan bu iddialara kesin bir dille cevap vermeyen çiftin, ayrılıp ayrılmayacakları konusu ise, hayranları arasında en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Sosyal medya hesabından önceki gün hayranlarının, takipçilerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncuya sorulan ayrılık sorusuna Buse Varol sonunda cevap verdi. ‘’Sürekli neden ayrılıkla ilgili haber çıkıyor acaba?’’ sorusunu yanıtlayan oyuncu ‘’Çünkü öyle olsun istiyorlar’’ diyerek konuya dair son noktayı koydu. Herhangi bir ayrılığın söz konusu olmadığını fakat bu tarz haberleri yapanların veya yayanların ayrılmalarını istediğini dile getirdi. 

ZENGİN KOCA AVCISI İTHAMI ŞAŞIRTTI

Ünlü oyuncu Buse Varol’a yöneltilen bir başka soru ise herkesi şaşırttı. Başarılı bir oyuncu ve bir çocuk annesi Varol’a bir takipçisi; ‘’Alişan olmasa nasıl bir hayatın olurdu hiç düşündün mü? Kocadan zengin olmak nasıl?’’ sorusu üzerine güzel oyuncu; ‘’Alişan'dan önce de sonra da hayatımda hiçbir değişiklik olmadı. O zaman da kendi paramı kazanıyordum, şimdi de (Eğer kastettiğiniz zenginlik para ise). Ancak Alişan'la beraber hayatta hiçbir paranın satın alamayacağı iki evladım var. En büyük zenginlik bu. Bide bu hayat insana ne öğretiyor biliyor musunuz; kalbini temiz tutarsan hayat sana cömert davranıyor zaten. Dilerim ki Allah kalbinize sevgi versin’’ diyerek yanıt verdi. 

buse varol ve alişan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal