Sahne Kıyafetleriyle Tozu Dumana Katan Gülşen’in Asabi Tavırları Olay Oldu!

Sahne kıyafetleri seçimiyle adından sıkça söz ettiren Gülşen’in, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına olan tavrı olay oldu. İşte ünlü şarkıcının o tavırlarına dair detaylar…

08.01.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-09:40)

Sesi ve şarkılarıyla yıllardır dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, son zamanlarda seçtiği sahne kıyafetleriyle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcının bol dekolteli kıyafetleri her konserinde magazin gündemine bomba gibi düşerken, Gülşen’e hem eleştiri hem de övgüler yağıyor. Hayranlarını ikiye bölen bir tarzı olan şarkıcıyı kimileri fiziği ve verdiği cesur kararlarıyla alkışlarken, kimileri de şarkılarıyla ve sesiyle gündeme gelmesi gereken şarkıcıların bu denli açık kıyafetlerle gündeme gelmesini manasız buluyor. Ünlü şarkıcı Gülşen ise gelen olumsuz eleştirilerin hiçbirini umursamadan, bildiğini okumaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü şarkıcının aceleci ve basın mensuplarına olan tahammülsüz tavrı ise olay oldu. Gülşen’in yaptığı çıkış karşısında neye uğradığını bilemeyen gazeteciler sonrasında ünlü şarkıcının yolundan çekildiler.

GÜLŞEN: İSTERSENİZ GERİ GİDEYİM?

Çok sevilen şarkıcılar arasında zirveye oynayan başarılı isim Gülşen, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda  basın mensuplarının objektifine yakalandı. İddialı sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren 45 yaşındaki ünlü şarkıcı, modacısına gittiği sırada zor anlar yaşadı. Kullandığı aracını valeye vermeyen fakat katlı otoparka bırakma isteyen ünlü şarkıcının etrafını kısa sürede birçok kamera sardı. Kameralar ve muhabirler nedeniyle yürümekte güçlük çeken güzel şarkıcı acelesi olduğunu belirterek konuşmak istemediğini dile getirdi. Fakat çekimler ve sorular devam edince ünlü şarkıcı tepkisini ortaya koydu. Bunun üzerine Gülşen; ‘’İsterseniz geri gideyim’’ diyerek muhabirlere çıkıştı. Yaptığı bu çıkışın ardından hızlı adımlarla uzaklaşan şarkıcı, modacısının yolunu tuttu.

gülşen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal