Türkücü Nihat Doğan Sahte Kimlikle Baba Olmaktan Kurtuldu!

Seyhan Soylu, Nihat Doğan hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Soylu’nun iddialarına göre Serpil Çakmaklı Nihat Doğan’dan hamile kalıp bebeği aldırdı. İşte habere ilişkin detaylar….

04.09.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-16:15) Türkücü Nihat Doğan Sahte Kimlikle Baba Olmaktan Kurtuldu!

“Al Sana Haber” programında jüri üyeleri arasında sular durulmuyor. Olay açıklamalara imza atan Seyhan Soylu, bu kez Nihat Doğan hakkında magazin gündemine bomba etki yaratacak iddialar ortaya attı. Soylu’nun söylediklerini duyan türkücü Nihat Doğan, iddialar karşısında ne yapacağını şaşırdı. İşte o herkesin şaşıracağı detaylar ve ünlü türkücünün geçmişi hakkında bilinmeyenler…

NİHAT DOĞAN SEYHAN SOYLU’YU KIZDIRDI

Flash TV ekranlarında izleyiciyle buluşan “Al Sana Haber” isimli programda gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yapıldı. Sunuculuğunun Seyhan Soylu, Nihat Doğan, Ebru Polat ve Bahar Candan’ın üstlendiği programda her gün yeni bir skandal ortaya atılıyor. Bu kez skandalın arkasındaki isimler ise Seyhan Soylu ile Nihat Doğan oldu. Türkücü Doğan’a sinirlenen Soylu, Nihat Doğan’ın geçmişi hakkında öyle açıklamalarda bulundu ki herkesin ağzı açık kaldı. 

“Al Sana Haber” isimli programın sunucuları Seyhan Soylu ve Nihat Doğan birbirine girdi. Ünlü türkücü Soylu’yu öyle bir kızdırdı ki sonrasında olanlar oldu. Doğan Soylu’ya, “Senin Ece Ronay ile düet yapacağını duydum. Yahu sen artık çok ünlü bir moderatör oldun; Uğur Dündar, Ahmet Hakan şarkı söyler mi? Senin ne işin var? Başarılı olduğun işlere bak, bırak şarkıcılık bizim işimiz. Hem hangi sesle düet yapacaksın?” diyerek Seyhan Soylu’yu kızdıracak sözlerde bulundu. Bu sözler karşısında eksik kalamayan Soylu Nihat Doğan hakkında bildiklerini teker teker programda anlattı. 

SEYHAN SOYLU’DAN DOĞAN’A: BAK YİNE KAŞINIYORSUN!

Bir zamanlar Serpil Çakmak ile Nihat Doğan’ın aşk yaşadığı iddilarını ortaya atan Seyhan Soylu bu kez daha da ileri giden açıklamalarla herkesi şaşırttı. Soylu kendisiyle dalga geçen ünlü türkücü Doğan’a; “Bak yine kaşınıyorsun. Serpil Çakmaklı aşkını nasıl patlattıysam. Neden ayrıldığını söylerim” diyerek tehditte bulundu. Açıklamalarına devam eden Soylu hızını alamayarak, “Serpil Çakmalı ile Banu Alkan'ın Nihat Doğan için kavga ettiği yıllarda henüz Nihat Doğan o zamanlarda 17 yaşındaydı. O yıllarda çok çapkındı. Kadınlar onun 17 yaşında olduğunu bilirse yüzüne bakmazlar diye, sahte kimlikle dolaşırdı. 26 yaşındayım diye kadını kandırdı. O tarihte Nihat reşit yaşta olmadığı için oyuncu Serpil Çakmaklı 2 aylık hamileyken çocuk aldırdı. O tarihlerde de Serpil Çakmaklı büyük star ve bir içim su, Serpil Nihat'a sormuş, tabii ki Nihat kadını 26 yaşındayım diye kandırmış, sahte kimlik göstermiş kadında ne bilsin bunun fırlama kurnaz olduğunu, öğrenince çocuğu aldırıp hemen ayrıldı” dedi. Bu sözler üzerine ne yapacağını bilemeyen Doğan, “Beni rezil ettin yeter” diyerek Serpil Soylu’yu susturmaya çalıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal