Seda Sayan’dan Sonra Hande Yener de Fransız Askısı Yaptıranlar Kervanına Katıldı!

Son zamanlarda yaptırdığı estetikler ile magazin gündemine damgasını vuran ünlü şarkıcı Hande Yener, şimdi de Fransız askı yaptırdı. İşte detaylar…

11.01.2022-12:41 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-13:46)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son dönemlerde giydiği açık sahne kıyafetleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hande Yener, bir kez daha estetik yaptırmak için doktoruna gitti. Son aylarda yaptığı bomba açıklamalar ve seçtiği bol dekolteli sahne kıyafetlerinden sonra başarılı şarkıcı yaptırdığı estetik operasyonları ile gündeme geliyor. Yüzünde birçok işlem yaptıran şarkıcı yıllara meydan okumanın formülünü keşfederken, öyle bir operasyon daha geçirdi ki, kimsenin izlemeye gönlü el vermedi. Ünlü şarkıcı Fransız askısı olarak bilinen işlemi Seda Sayan’dan sonra yaptırarak magazin gündemine bomba gibi düştü. Yener’in yüzüne askı yaptırdığı anları sosyal medyada hızla yayılırken, Seda Sayan’dan da ünlü şarkıcıya destek geldi. 

ÜNLÜ ŞARKICIYA SAYAN’DAN DESTEK

Güzel şarkıcı Hande Yener, yıllara meydan okuyan fiziği ve cesur sahne kıyafeti seçimleriyle magazin gündemine sık sık düşerken, bu kez yaptırdığı estetik operasyonu sosyal medyaya damgasını vurdu. Fransız askısı olarak bilinen ve yüzün daha genç ve sarkmaması için yapılan işleminin her anının videosunu kayıt altına alan şarkıcı, o anları takipçilerine sundu. Yaptığı paylaşımın altına; ‘’Armut dalında güzel’’ yazan ünlü şarkıcıya meslektaşı ve kendisi gibi Fransız askısı işlemini yaptıran Seda Sayan’dan destek geldi. Sayan, Yener’in paylaşımına alkış emojisi ile destek verdi. Ünlü şarkıcı takipçilerinin bazılarından alkış ve takdir toplarken, bazı takipçileri tarafından da eleştiri yağmuruna tutuldu. İşlem sırasında çektiği videoyu da paylaşan şarkıcıya özellikle operasyon sırasında nasıl bunu başardığı soruldu. Son zamanlarda müzik piyasası hakkında yaptığı açıklamalar ve sahne tarzıyla gündeme gelen şarkıcının bir sonraki hamlesinin ne olacağı ise merak konusu. 

Hande yener fransız askısı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal