Hülya Avşar’ın Müstakbel Damadı Hakan Ural’ın Kızına Yar Oldu! Ünlü Sunucu Damadıyla İlk Karesini Paylaştı

Ünlü sunucu Hakan Ural, kızı Melisa Ural’ın yeni sevgilisini bağrına bastı. Melisa Ural’ın yeni aşkı, Hülya Avşar’ın eski damadı çıktı. İşte detaylar…

11.01.2022-12:08 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-12:08)

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, uzun bir süre sevgilisi olduğu Alaattin Kadayıfçıoğlu’nu annesiyle tanıştırmıştı. Uzun süren beraberliklerinin evliliğe dönüşeceği konuşulurken, Çilingiroğlu’ndan ayrılık haberi geldi. Güzel sanatçı Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun ilişkilerini noktaladıkları ve Kadayıfçıoğlu’nun yeni bir aşka yelken açtığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Ani verilen ayrılık kararın ardından Zehra Çilingiroğlu’nun eski sevgilisinin hemen yeni bir ilişkiye başlaması, kiminle birlikte olduğu konusu oldukça merak edilmeye başlandı. Ortaya atılan bir iddia ise, Avşar kızı ile Sibel Can’ı karşı karşıya getirdi. Ünlü şarkıcı Sibel Can ile eski eşi Hakan Ural’ın kızları Melisa Ural’ın Avşar’ın müstakbel damadıyla yeni bir aşka yelken açtığı magazin gündemine bomba gibi düştü. 

URAL DAMADINI BAĞRINA BASTI

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu ile yaşadığı aşkla objektiflere yansıyan ve yine evliliğe gidecek olarak konuşulan bu ilişkiyle ünlenen Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun yeni sevgilisi tanıdık bir isim çıktı. Sibel Can ile Hakan Ural’ın kızları Melisa Ural’ın Kadayıfçıoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Daha yeni ayrılığının ardından yeni bir ilişkiye başlayan Hülya Avşar’ın eski damadı da, Ural ailesine girdi. Yakın arkadaş olarak bilinen Avşar ile Ural’ın bu aşk iddialarından sonra aralarının açıldığı söylenmişti. Melisa Ural’ın babası Hakan Ural, kızı ve müstakbel damadıyla olan fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı. Bu fotoğrafla birlikte, ortada olan bu ilişkiyle ilgili onay verdiğini de açıklamış oldu. 

hakan ural ve kızı melisa ural

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal