Kadın Popçulara Laf Ederken Kendi Geçmişi Yakasını Bırakmadı! İzzet Yıldızhan’ın Skandalları Yeniden Gün Yüzüne Çıktı

Son zamanlarda ünlü popçuların sahnede iç çamaşırı tarzında kıyafetler seçmesini, türkücü İzzet Yıldızhan topa tuttu. Ünlü türkücüye ise Hande Yener’den yanıt gecikmedi!

11.01.2022-10:47 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-13:28)

Birbirinden güzel şarkıcıların listede bulunduğu Hande Yener, Hadise, Gülşen, Simge Sağın gibi pek çok kadını hedefine alan İzzet Yıldızhan, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Ünlü türkücü son zamanlarda sahne kıyafetleriyle eleştirilen şarkıcıları gündemine alarak; ‘’Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı’’ sözleri sosyal medyaya damgasını vurdu. Geçmiş yıllarda ismi pek çok skandala karışan ünlü türkücünün bu tarz açıklamalarda bulunmasına, hem sanat camiasından hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağdı. Zamanında virçok kadınla otelde basılması, kadınlara uyguladığı şiddet ve ifşalanan mesajları gibi birden fazla skandala sahip olan türkücüye bu konular üzerinden linç yağdı. 

YENER: ÜLKEYE REZİL OLANLAR AHKAM KESİYOR

Etiler’de basın mensuplarının objektifine yansıyan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, sahnede giydikleri kıyafetleri nedeniyle birçok popçuyu topa tutarken kendisi avlandı. Ünlü türkücü; ‘’Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir’’ sözleri yeri yerinden oynattı. Bu sözlerinden sonra sinirlenen şarkıcı Hande Yener, ünlü türkücüye cevaben; ‘’Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, google’a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri’’ diyerek Yıldızhan’ın geçmişte meydana gelen olaylarına dikkat çekti. 

hande yener

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal