Annemizi Saklarken'in Handan'ı Hande Doğandemir Yeni Aşka Yelken Açtığı Sevgilisi Onur Tuna Hakkında İlk Kez Konuştu!

Son zamanlarda kalbi boş olan ünlü oyuncu Hande Doğandemir ile meslektaşı Onur Tuna, birlikte yakalandılar. Doğandemir ise önceki gün ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. İşte detaylar…

18.01.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-17:11)

Ekranların sevilen oyuncularından Hande Doğandemir, yeni dizisi ‘’Annemizi Saklarken’’ ile ara verdiği dizi sektörüne geri döndü. Uzun süredir kalbi boş olan ve yaptığı açıklamalarda ‘’Artık benim kriterim yok’’ diyen güzel oyuncu, aradığı aşkı meslektaşı Onur Tuna da buldu. Set karavanından paylaştığı bir fotoğrafla kendisini ele veren oyuncunun dikkatli bir takipçisi, Doğandemir’in telefon kılıfının arkasındaki fotoğrafın Onur Tuna’ya ait olduğunu ortaya attı. Bu iddialar magazine gündemine bomba gibi düşerken, ünlü çiftten bir açıklama gelmedi. Fakat bu iddialardan sonra Onur Tuna ve Hande Doğandemir’in paylaştıkları fotoğrafın altına kalp emojisi koyarak yorumda bulunması, ilişkinin doğruluğunu netleştirdi. Önceki gün Kuruçeşme’de görüntülenen güzel oyuncu Hande Doğandemir ise yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. 

DOĞANDEMİR AŞK SARHOŞU

Şu sıralar ‘’Annemizi Saklarken’’ isimli dizi ile ekranlara gelen başarılı oyuncu Hande Doğandemir, hem yeni projesi hem de yeni aşkı nedeniyle adeta bulutların üzerinde geziyor. Önceki gün Kuruçeşme’de görüntülenen güzel oyuncu, karşısında basın mensuplarını gören güzel oyuncu çok yorgun olduğunu belirterek; ‘’Dizimiz çok iyi gidiyor, çok yoğun çalışıyoruz. Bu yüzden çok yorgunum. Daha sonra konuşalım, olur mu?’’ dedi. Bunun üzerine bir muhabirin, ‘’Onur Tuna ile aşkınız hayırlı olsun. Sosyal medyada da Onur Bey’in fotoğrafının altına kalp emojisi koydunuz. O da size yanıt olarak kalp emojisi attı’’ sözleri üzerine Doğandemir ‘’Çok teşekkür ederim’’ demekle yetindi. Telefon kılıfındaki fotoğrafı nedeniyle kendini ele veren oyuncuya bu kez de; ‘’Onur Tuna'nın fotoğrafını telefon kılıfınızdan kaldırdınız mı peki?’’ diye soruldu. Ünlü oyuncuda kaldırmadığını hala daha fotoğrafın orada olduğunu söyleyerek gülümsedi. Bu kısa ve samimi açıklamaların ardından Hande Doğandemir, aracına hızla binerek uzaklaştı. Ünlü oyuncunun mutlu hallerini gören takipçileri de oldukça mutlu oluyor. Başarılı oyuncunun bir önceki Mert Fırat'la ilişkisi aniden sonlanmış ve Fırat kısa süre içerisinde nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu bu anlardan sonra zor zamanlar geçirmiş ve aradığı aşkı bir türlü bulamamıştı.

hande doğandemir onur tuna 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal