Hande Doğandemir'den İhanet Açıklaması

Exxen'de yayınlanan Hükümsüz'de rol alan güzel oyuncu Hande Doğandemir, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Doğandemir, ihanet ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekti.

01.03.2021-15:17 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-15:17) Hande Doğandemir'den İhanet Açıklaması

Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan Hande Doğandemir, Hürriyet’ten Savaş Özbey’e konuştu.

Samimi açıklamalarda bulunan Hande Doğandemir, ‘Aşkın karşıtı: Nefret mi, kayıtsızlık mı?’ sorusuna ‘Nefretin içinde hâlâ aşk vardır. O işin net bitişi kayıtsızlıktır’ yanıtını verdi. Planlamalarını gece yaptığını belirten oyuncu, ‘Aslında hep bir sonraki an n’apacağımı düşünüyorum. O yüzden ertesi günü planlamadan geceyi kapatamıyorum’ dedi.

‘YAŞADIĞIM HER ŞEYİ KABUL ETMEK İSTİYORUM’

Hande Doğandemir, ‘Zaman makinesi icat ettiniz, nereye gidersiniz: Geçmişe mi, geleceğe mi?’ sorusuna da ‘Hiçbirini istemem. Geçmiş desem orada kalmış gibi. Tabii ki değiştirmek istediklerim var ama iyisiyle kötüsüyle yaşadığım her şeyi kabul etmek istiyorum. Geleceği de bilmek istemiyorum. O zaman bu anı yaşayamam’ şeklinde karşılık verdi.

‘İHANETİ BİLİP SUSMAK DAHA AĞIR’

Güzellik üzerine de konuşan ünlü oyuncu, ‘Bir insan için hangisi daha ağırdır: İhaneti bilip de susmak mı, habersiz yaşamak mı?’ sorusu karşısında ‘İhaneti bilip de susmak daha ağır galiba’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal