Danilo Zanna: Zorlu Bir Rakip Denk Geldi

Ali Can Sabunsoy’un YouTube programına konuk olan İtalyan şef Danilo Zanna, yıllar önce yaşadığı Kırkpınar deneyimini izleyicilerle paylaştı.

01.03.2021-14:49 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-14:49) Danilo Zanna: Zorlu Bir Rakip Denk Geldi

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyeliğini üstlenen ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Danilo Zanna, konuk olduğu Youtube programında samimi açıklamalarda bulundu.

38 yaşındaki Danilo Zanna, yıllar önce kispet giyip Kırkpınar’da çıktığı er meydanında yaşadığı deneyimi anlattı. Kırkpınar deneyimine ait fotoğraflarını Instagram sayfasında gülücük emojileriyle paylaşan Danilo Zanna, olayın perde arkasında yaşananlar hakkında konuştu.

‘ZORLU RAKİP DENK GELDİ’

Danilo Zanna, Ali Can Sabunsoy’un ‘Şefim siz bir dönem güreş de yapmışsınız’ sözleri üzerine ‘Evet, Kırkpınar’da güreştim. Güreş güzel bir ata sporu, fakat bana çok zorlu bir rakip denk geldi. Kendimi soğan gibi hissettim’ şeklinde konuştu.

‘İYİ Kİ İSTANBUL'DA KALMIŞIM’

2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile nikah masasına oturan ünlü şef, evliliği hakkında da konuşmayı ihmal etmedi. Zanna, ‘İstanbul’a bir hafta sonu tatile gittim ve eşimle tanıştım. Üç sene uzaktan ilişki yaşadık. Evlendikten sonra Şanghay’a yerleşecektik ki çocuğumuz olacağının haberini aldık ve İstanbul’da kalmaya karar verdik. İyi ki kalmışım’ ifadelerini kullandı.

Danilo Zanna iş hayatı hakkında ise ‘Restoranımın çalışmaları devam ediyor, bir aksilik olmazsa birkaç aya kadar açmayı planlıyorum’ diyerek müjdeli haberi verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal