30.08.2022-09:22 (Son Güncelleme:03.08.2023-15:09)


1

Danillo Zanna kimdir?

Danillo Zanna kimdir?

Şef Danilo Zanna Nisan 1982 doğumludur. İtalya'nın Prato şehrinde dünyaya geldi. Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışmasının ardından Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine de bir restoran açtı. Zahide Yetiş'in programı içerisinde şeflik yapmaya başladı. Danilo Zanna, Planet Mutfak Kanalı'nda 'İtalyan İşi' ismini taşıyan bir programı izleyicilerine taşıdı. Bir erkek çocuk sahibi olan ünlü İtalyan şef bir dönem ATV ekranlarında yer bulan Elin Oğlu isimli programda da izleyici karşısında oldu. Görümce isimli sinema filminde de oynayan Danilo Zanna, Masterchef 2019 - 2020 sezonunun jüri üyeleri arasında oldu.



2

Masterchef'te korku dolu anlar

Masterchef'te korku dolu anlar

MasterChef All Star’da korku dolu anlar. Yarışmacılardan Fatma Nur tabağını yetiştirme stresi ile elini kesti. Kesiğin derin olduğunu ve çok kanama olduğunu söyleyen yarışmacının yardımına ilk Danilo Şef koştu. Danilo Şef, "Panik etme, her şey yolunda" dedi.



3

Eski eşi kim?

Eski eşi kim?

İtalya'da Gastronomi okumuş olan İtalyan şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında nikah masasına oturdu ve 2013 yılında da oğlu dünyaya geldi. Yaklaşık 7 yıldır Türkiye'de hayatını sürdüren Danilo Zanna vermiş olduğu bir röportajda ise Türkiye'ye yerleşme ve eşi Tuğçe ile tanışma hikayesini şu şekilde anlatıyor: "Hafta sonu için bir arkadaşımı ziyarete gelmiştim ve kalabalık bir arkadaş grubuyla yemek yemek için bir restorana gitmiştim. Orada arkadaş grubunda olan bir kadına aşık oldum ve evlendim. Daha sonra Türkiye'de kalmaya karar verdik, bir iş kurdum ve hayat işte... Şimdi MasterChef'teyim. Ben hayatı değil, hayat beni yönlendirdi."



4

Danillo Zanna ve genç sevgilisi

Danillo Zanna ve genç sevgilisi

Danilo Zanna önceki gün sevgilisi Eda Alkaya ile İstinye Park’ta görüntülendi. İtalyan şef, ilişkisiyle ilgili sorular karşısında “Her şey yolunda arkadaşlar, teşekkür ederim” demekle yetindi. Alkaya'nın ünlü şefin eski eşi Tuğçe Demirbilek'e benzerliği dikkat çekti.



5

Türkiye'ye yerleşti

Türkiye'ye yerleşti

Danilo Zanna, eski eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışmasının ardından Türkiye'ye yerleşti.



6

MasterChef'in favori yarışmacısı elendi

MasterChef'in favori yarışmacısı elendi

Mynet.com’da yer alan habere göre; MasterChef Türkiye’nin pazar akşamı 115 bölümü yayınlandı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yarışmacıların yaptıkları yemekleri tattı. Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Yağız, Büşra ve Metin'in eleme potasında olduğu MasterChef'te elenen isim belli oldu. Favori isimlerden biri olan Tayfun'un elendiği MasterChef Türkiye'de duygu dolu anlar yaşandı.



7

Yürekleri ağza getiren kaza

Yürekleri ağza getiren kaza

Çağatay elinde tava ile tezgaha doğru hızlı adımlarla giderken bir anda kayarak yere kapaklandı. Yarışmacı arkadaşının bir anlık tedirginlikle çığlık atması üzerine Danilo Zanna paniğe kapıldı.



8

MasterChef'de komik anlar

MasterChef'de komik anlar

Yarışma öncesi tavuk pilan satan Zanna herkesi güldürdü! Somer Şef, tavuk pilav arabasını taşımakta zorlanan Danilo'ya "Elin Risotto'cusuna tavuk pilav verirsen böyle olur işte" yorumunda bulunarak güldürdü.



9

Hayat hikayesi herkesi duygulandırdı

Hayat hikayesi herkesi duygulandırdı

"Tere benim hayatımı kurtardı" diyen Danilo Şef daha sonra sözlerine, "Benim çok ciddi bir alerjim vardı. Tereyi Türkiye'de bir doktor tavsiye etti. Çok ilaç alıyordum. Polen alerjim vardı üst seviyede. Tam atak sürecinde tere çiğnenmesi gerekiyor. Tere kullanmamın üzerinden 6 sene geçti ve ben daha hiç ilaç kullanmadım." diyerek devam etti.



10

MasterChef'de gergin anlar

MasterChef'de gergin anlar

Dün ilk bölümü yayınlanan MasterChef ilk günden kavga ile gündeme geldi. Zanna yarışmacıya "Levrek fileto sosunu sosyoloji olarak nasıl değerlendiriyorsun?" diye sorunca yarışmacının cevabı olay oldu. Yarışmacı soruya , "Balık biliyorsunuz Türkiye'de gerektiği özeni görmüyor bence. Çünkü hep aynı şeyler yapılıyor balıkla alakalı. Hamsi dediğimiz zaman herkesin aklına hamsi geliyor. Halbuki atıyorum dışarıda, Yunanistan'da mesela hamsi yapılırken bizim hamsi kuşunun arasına kaşar peyniri koyan var." deyince juri üyeleri "Hiçbir ülke Türkiye gibi olamaz" diyerek karşı çıktı.



11

Sempatik tavırları ile Türkiye' oldukça sevilen Danillo, kısa sürede büyük bir üne kavuştu.



12

Geçtiğimiz aylarda eşinden ayrılan Danillo, Dubai'de yeni mekan açtı.



13

Okumak için gittiği Avustralya’da açtığı restoranlarıyla yıldızlaşan Somer Sivrioğlu da 'MasterChef Türkiye' için Türkiye’ye gelmişti. Sivrioğlu’nun Sidney’de iki popüler restoranı var. Ünlü şef, bir restoranının İstanbul şubesini önümüzdeki günlerde Levent’te açacak. Bunun hazırlıkları sürerken Sivrioğlu, gelen teklif üzerine Abu Dabi’ye gitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr