Armağan Çağlayan, Huysuz Virjin Filmiyle İlgili Açıklamalarda Bulundu

‘Huysuz Virjin’ karakteriyle hemen hemen herkesin sevgilisi haline gelen usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı film oluyor. Filmin danışmanlığını yapan Armağan Çağlayan ise, Huysuz Virjin karakterini kimin canlandıracağı sorusuna ‘Daha oyuncular düşünülmedi’ yanıtını verdi.

01.03.2021-14:31 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-14:31) Armağan Çağlayan, Huysuz Virjin Filmiyle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Türk televizyon tarihinin efsanesi haline gelen Seyfi Dursunoğlu, geçtiğimiz yıl 87 yaşında hayatını kaybetmişti. Huysuz Virjin lakabıyla bir dönemin en çok sevilen karakterini yaratan Dursunoğlu’nun filmi beyazperdeye tanışırken, filmin danışmanlığını ise Armağan Çağlayan'ın yapacağı öğrenildi.

‘DÜNYADA 65 YAŞINDA STAR!’

Film ile ilgili açıklamalarda bulunan Armağan Çağlayan; ‘Seyfi Bey, dünyada 65 yaşında star olan ilk isim olabilir. Dolayısıyla film nereden başlayacak bilmiyoruz. Gençliği mi, yoksa starlığı mı olacak daha karar veremedik. Oyuncular henüz düşünülmedi ama filmin yönetmeni belli gibi.’ ifadelerini kullanarak sözlerine devam etti.

‘Seyfi bey ile uzun yıllar çalıştığımdan dolayı benim için zor bir iş. Ünlü olmadan önceki hayatı da yazılıyor. Ünlü olduğu kısım sizin gördüğünüzden daha başka. Eğer iyi yazmayı becerebilirsek iyi bir film çıkacak. Seyfi Bey'in zamanına göre çok cesur ve ilginç bir hayatı var. Ben danışman olarak iyi bir tercihmiyim onu da bilmiyorum. Seyfi Bey ile ilgili korumacı bir tavrım var, ondan da kurtulmam lazım. Ekip bundan nefret ediyor olabilir.’

HUYSUZ VİRJİN KARAKTERİ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Seyfi Dursunoğlu ise zamanında 'Huysuz Virjin'in doğuşunu şu sözlerle anlatmıştı: Beylerbeyi Kültür Cemiyeti’nde arkadaşlarımla birlikte Ramazan eğlenceleri yaparken, ‘Ben Virjin adını alıyorum’ dedim, o ismi sevdiğim için. Diğer arkadaşlar da eski ünlü kantocuların isimlerini aldılar. Komiklik olsun diye onlara lakaplar takardık: Pasaklı Peruz, Kıllı Nev. Neruz gibi…. Benimki yalnız Virjin. Ama ben yönetiyorum işi: ‘O olmadı!’ Diyorum, ‘Bunu beceremiyorsunuz’ diyorum kıyamet koparıyorum. ‘Aaa ne kadar huysuzsun, seninki de Huysuz Virjin olsun!’ dediler bir gün. Yönettiğim için sevimsiz oluyorum; hep yönetici sevimsizdir ya. Herkesle münakaşa etmek zorunda kalıyorsun. Öylece Huysuz Virjin oldum. Sonra bu benim şovuma cuk oturdu. Huysuz Virjin’i seviyorum. Çünkü Huysuz Virjin öyle bir tip ki, herkes tarafından seviliyor. Dürüstlüğü, beklenmedik seks istekleri, isterikliği, kendini beğenmişliği, hazırcevaplığı, kıvraklığı, dans etmesi, şarkı söylemesi... Bunların hepsi bir arada. Güzel tip bence.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal