Farah Zeynep Abdullah Hayranlarına Kötü Haber! Ünlü Oyuncu Artık Ekranlarda Yer Almayacak

Oyunculuk performansıyla birçok dizi ve filme imzasını atmış olan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18.01.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-16:39)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde gösterdiği üstün oyunculuk performansıyla, kısa sürede ekranların aranan yüzü haline gelen başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son dizisi Masumlar Apartmanıyla da unutulmaz bir karaktere hayat vermişti. Ünlü oyuncunun aniden diziden çıkış kararı ise hayranlarını derinden üzmüştü. Masumlar Apartmanı’ndaki son rolünden sonra henüz bir projeye başlamayan ünlü oyuncuya hayranları tarafından kariyer planlamasıyla ilgili sorular soruldu. Bunun üzerine başarılı oyuncu hayranlarının ağzını açık bırakacak açıklamalarda bulundu. 

ABDULLAH: ÜÇ SAATLİK BÖLÜM İÇİNDE OLMAK İSTEMİYORUM

Öyle Bir Geçer Zamanki, Kurt Seyit ve Şura, Bi Küçük Eylül Meselesi, Şampiyon, Masumlar Apartmanı gibi birçok başarıya imza atmış ve seyirci tarafından da büyük bir ilgiyle takip edilmiş projelerde yer alan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oyunculuk konusunda belirli sınırlamalar getirdi. Sosyal medya hesabından soru cevap şeklinde hayranlarıyla iletişime geçen ünlü oyuncu, ‘’Yeni dizin var mı?’’ sorusu üzerine bombayı patlattı. Abdullah; ‘’Ben her hafta üç saatlik bir bölüm içinde olmak istemiyorum, yapamıyorum’’ diyerek artık televizyon ekranlarında yer almayacağını açıklamış oldu. Uzun yıllardır birçok başarılı projelerde yer almış olan Abdullah’ın artık televizyon dizilerinde yer almayacağını duyurması ise sosyal medyadaki hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Uzun çalışma saatleri nedeniyle televizyon dizilerinde yer almak istemediğini belirten oyuncu, böylece dijital platformlarda yayınlanacak olan yeni projelere de yeşil ışık yakmış oldu. 

farah zeynep abdullah

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal