Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil Hakkında Çıkan Yasak Aşk İddiaları Karşısında Çılgına Döndü!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil hakkında ortalığı karıştıran bir iddia atıldı. Buna göre evli iş insanı Yusuf Yosi Özlevi ile birlikte olduğu konuşuldu. İşte o detaylar…

18.01.2022-15:55 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-15:55)

Fiziği ve sosyal medyada verdiği cesur pozlarıyla adından sık sık bahsettiren Yasmin Erbil hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz isimli magazine programının duyurduğu konuya göre, sosyal medyada içerik üreten Cansu Miasu Özlevi’nin hesabından yaptığı paylaşımlarında aldatıldığını duyurdu. Eşi  Yusuf Yosi Özlevi tarafından üç kadınla aldatıldığını söyleyen Cansu Özlevi, aldatıldığı kadınlardan bir tanesinin ünlü bir oyuncu ve babasının da tanınmış bir isim olduğunu söyledi. Ortalığı karıştıran bu ifadelerden sonra Söylemezsem Olmaz’da sunucu Arto, bu kişinin Yasmin Erbil olduğunu söyledi. Bunun üzerine deliye dönen Yasmin Erbil, hakkında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlayarak kendisine bu iddiaları yönelten kişi hakkında hukuki süreci başlatacağını duyurdu. 

ERBİL: İNSANLARA İFTİRA ATMAK 90’LARDA KALMADI MI?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in oyuncu kızı Yasmin Erbil’in yasak aşk yaşadığı iddiası magazine gündemine bomba gibi düştü. Yapılan açıklamaları kesin bir dille yalanlayan güzel oyuncu; ‘’İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90'larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin’’ dedi. Bu açıklamaların ardından Erbil’in avukatı Murat Teber; ‘’Bir TV programında müvekkilim Yasmin Erbil hakkında yalan, iğrenç ve insanlık onuru ile bağdamayacak şekilde asılsız ithamlar içeren ifadeler kullanılmıştır. Müvekkilim söz konusu kişileri hiçbir surette tanımamaktadır. Bu yalan ve çirkin ifadeleri kullanan muhatap hakkında tüm hukuki süreçler başlatılmıştır’’ diyerek konunun yargıya iletildiğini de belirtmiş oldu. 

yasmin erbil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal