07.03.2022-11:38 (Son Güncelleme:28.02.2023-09:05)


1

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, İstanbul Beşiktaş'ta 17 Ağustos 1989 yılında doğdu.



2

İlk defa Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle ekranlara çıkan ünlü oyuncuyu son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini oynadı.



3

Farah Zeynep Abdullah'tan Başkan Erdoğan'ın sözlerine tepki

Farah Zeynep Abdullah'tan Başkan Erdoğan'ın sözlerine tepki

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Farah Zeynep Abdullah, depremin hemen ardından, "DEVLET ve ALLAH kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter." paylaşımı ile tepkileri üzerine çeken Farah Zeynep Abdullah, bu kez Erdoğan'ın sözlerini hedef aldı. Abdullah, Twitter hesabından "Ne helalliği be" paylaşımı yaptı. Ünlü oyuncunun paylaşımını kısa sürede tepki yağdı. Takipçileri, “ Kariyerin bitti”, “Sen kendini ne sanıyorsun”,” İşin gücün mızmızlanmak” gibi yorumlar yaptı.



4

Farah Zeynep Abdullah'tan üzen açıklama

Farah Zeynep Abdullah'tan üzen açıklama

Son dönemlerin sevilen oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda mücadele verdiği hastalıklarını sıraladı.



5

Ezgi Mola ile Mahmut Orhan davası hakkında çıkan karara tepki gösteren ünlü oyuncu, Twitter hesabından açıklama yaparak oyuncu arkadaşı Mola'ya destek olmuştu. Mynet.com'da yer alan habere göre; Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunan Orhan, ünlü oyuncu hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istedi. Çıkan haberler sonrası ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.



6

Farah ismi, İran Şahı Muhammed Rıza Şah Pehlevi'nin eşi Prenses Farah Diba'dan gelmektedir.



7

Farah Zeynep Abdullah, çok küçük yaşlardan itibaren müzik ve oyunculuğa ilgi duymaktaydı.



8

Lise eğitimini Saint Michel Fransız Lisesi'nde tamamlayan başarılı oyuncu, daha sonra İngiltere'ye taşınmış ve eğitimini burada tamamlamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr