Gökhan Çıra Eski Eşi Selin Ciğerci’nin Yüzünü Göğsüne Dövme Yaptırmaya Kalkınca Takipçileri Şaka Olması İçin Dua Etti

Ünlü fenomen Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Çıra’nın kendisini affettirmek için yaptığı sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte detaylar…

13.01.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-18:02)

Sosyal medyada yayınladığı videolar ve yaptığı paylaşımlar ile kısa sürede büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ünlü fenomen Selin Ciğerci aradığı aşkı futbolcu Gökhan Çıra’da bulmuştu. Geçtiğimiz yıllarda görkemli bir düğünle dünya evine giren Ciğerci ve Çıra çifti, birkaç ay önce ilişkilerini noktalama kararı aldı. Bir dargın bir barışık olan çift önce ayrılıkları yalanladılar sonrasında ise mahkemeye giderek tek celsede boşandılar. Yaşanan bu gelişmeden sonra ünlü fenomen ve futbolcu, sosyal medyadan hayatlarına devam ederek başka ilişkilere adım atsalar da yine ayrı kalamayıp barıştılar. Birkaç mekanda birlikte ve samimi halde kameralara yakalanan çift yalnızca arkadaş kaldıklarını ve barışmadıklarını iddia etseler de, saklama konusundaki ısrarları çok uzun sürmedi. 

ÇIRA: HAZIR MISIN PRENSES?

2019 yılında nikah masasına oturan ve aşklarını her fırsatta sosyal medyadan da takipçilerine haykıran Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra geçtiğimiz aylarda ilişkilerine son vermişti. Ani bir kararla ayrılan ve yine ani bir kararla barışan ünlü çiftten, futbolcu Gökhan Çıra akılalmaz bir karar verdi. Ünlü futbolcu önceki gün sosyal medyadan üstsüz olduğu bir fotoğrafı paylaşarak, boşandığı eşi ve şuanki sevgilisi Selin Ciğerci’nin yüzünü göğsüne dövme yaptırmaya karar verdi. Çıra’nın sosyal medyadan yaptığı bu paylaşıma binlerce mesaj ve eleştiri geldi. Paylaştığı fotoğrafın üzerine ‘’Hazır mısın prenses?’’ yazan futbolcuya karşılık takipçileri; ‘’Şaka mı bu’’ ‘’Lütfen şaka olsun’’ tarzında cümlelerle tepkilerini dile getirdiler. 

SELİN CİĞERCİ DÖVMESİ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal