Selin Şekerci ve İbrahim Selim’in Programda Başladığı Aşkları Kısa Sürdü! Ünlü Çift İlişkilerini Noktalama Kararı Aldı

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan ve birçok başarılı projelerde imzaları bulunan Selin Şekerci ile İbrahim Selim’in ilişkilerinin bittiği ortaya çıktı.

13.01.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-15:57)

Selin Şekerci Kavak Yelleri’nde yakaladığı çıkıştan sonra Melekler Korusun, Benim İçin Üzülme, Çoban Yıldızı, Kaçak Gelinler, Kızım gibi birçok sevilen dizide uzun soluklu yer almış ve adından başarıyla söz ettirdi. Birçok dizi ve filmde rol oynayan güzel oyuncunun son projesi ise dijital bir platformda yayınlanan Yeşilçam dizisi oldu. Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu ve izleyicileri tarafından çok beğenilen bu dizide güzel oyuncu Selin Şekerci de Mine karakterine hayat verdi. Bu son dizisindeki performansı nedeniyle de çok beğenilen güzel oyuncu, önceki gün galası yapılan Benden Ne Olur isimli filmde de rol aldı. Kariyerinde birçok başarıya imza atmış olan güzel oyuncu özel hayatında ise yaklaşık yedi ay önce duyurduğu haberle hayranlarını sevindirdi. Kendisi gibi oyuncu olan ve aynı zamanda da youtube’da yayınlanan bir programı bulunan İbrahim Selim’le aşk yaşamaya başladığı öğrenilen ünlü çifte aylar öncesinde binlerce yorum ve tebrik mesajları yağmıştı. Ünlü çiftten ise çok geçmeden hayranlarını üzecek bir haber daha geldi.

ÜNLÜ ÇİFT DOST KALDI

Her hafta bir ünlü ismi programına konuk alan başarılı oyuncu ve sunucu İbrahim Selim, aylar öncesinde konuk olarak oyuncu Selin Şekerci’yi almıştı. Keyifli bir çekim süreci geçiren ve birbirlerine karşı olan hisleri yoğunlaşan ikili, programdan sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Ani verilen bu kararla hem Şekerci'nin hayranları hem de Selim’in hayranları büyük bir sevinç yaşamıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk haberlerinden yaklaşık yedi ay sonra ise kötü haber geldi. Ünlü çiftin geçtiğimiz hafta ilişkilerine son verdikleri öğrenildi. Bazı konularda anlaşamayan ve ortak paydada buluşamayan çiftin ayrılma kararı aldığını fakat dostça bitirdiklerini ilişkileri sayesinde arkadaş kaldıkları söylenildi. Hemen başlayıp sona eren bu ilişki hakkında ise bomba bir iddia ortaya atıldı. Benden Ne Olur filminin çekimlerine dikkat çekmek için mi bu ilişkinin başladığı ya da bitirildiğine yönelik konular gündeme geldi. 

ibrahim selim selin şekerci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal