Ünlü Şarkıcı Edis’in Öpüşürken Yakalandığı Gizemli Sarışın Selami Şahin’in Kızı Meryem İrem Şahin Çıktı!

Ünlü popçu Edis’in geçtiğimiz günlerde öpüştüğü kadın, Selami Şahin’in kızı çıkınca yer yerinden oynadı. İşte Edis’in kaçamağına dair detaylar…

13.01.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-14:48)

Sesi ve şarkılarıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana müzik piyasasına damgasını vuran ve pop müziğinin listesinde en baştaki sıralarda yer alan başarılı şarkıcı Edis, yaptığı her hareketle gündem olmaya devam ediyor. Genç kızların sevgilisi Edis, sesi ve şarkılarının yanı sıra konserdeki sahne performanslarıyla da magazin gündemine damgasını vuruyor. Yakışıklı şarkıcı müzik piyasasında yakaladığı ve büyük bir başarıyla sürdürdüğü kariyerinden ziyade en çok özel hayatıyla merak ediliyor. Henüz bugüne dek magazin gündemini sarsacak bir aşkla yakalanamayan başarılı şarkıcı, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının objektifine yansıdı. İstanbul Maçka’da bir mekanda eğlenip daha sonrasında da yanındaki bir kadınla dudak dudağa yakalanan ünlü popçu’nun öpüştüğü kişinin kim olduğu ortaya çıktı. O ismin kim olduğu ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. 

ŞAHİN: BEN ONLARIN HAYATINA KARIŞMAM

Şarkıları ve sahne performanslarıyla birçok genç kızın kalbinde taht kuran ünlü popçu Edis, geçtiğimiz haftalarda bir kadınla öpüşürken yakalanmıştı. Basın mensuplarının yakaladığı bu görüntüler sosyal medyada ve magazin basınında büyük yer kaplarken, bu olaydan da bomba bir gerçek ortaya çıktı. ünlü popçunun dudak dudağa yakalandığı sarışının, Selami Şahin’in kızı Meryem İrem Şahin olduğu iddia edildi. Habertürk’ten Aytekin Teker’in haberine göre ünlü şarkıcı Selami Şahin’in kızı Meryem İrem Şahin, Maçka’da bir eğlence mekanında popçu Edis’le yakalanan kişiydi. Ortaya atılan bu iddia olay olurken, İrem Derici ve arkadaşlarının ikili için arkadaşlar dediği de belirtildi. Edis ile Şahin’in arkadaş mı yoksa sevgili mi olduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Eğer Edis’le dudak dudağa yakalanan kişi Şahin ise, arkadaş olmadıkları da kesinleşmiş oluyor. Magazin gündemini kasıp kavuran bu olaydan sonra şarkıcı Edis veya baba Selami Şahin’den bir açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Geçtiğimiz zamanlarda Şahin çocukları için; ‘’Çocuklarımla arkadaşızdır. Onlar büyüdü ben onların hayatına karışmam’’ diyerek aşk konularına bir şey demediğini belirtmişti. 

edis görgülü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal