Ünlü Şarkıcı Edis Siyasete Atılıp Parti Kurmaya Karar Verdi!

Ünlü şarkıcı Edis, konuk olduğu programda kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte başarılı şarkıcının kariyer planlamasında yaptığı çarpıcı açıklamanın detayları…

27.12.2021-13:35 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-13:35)

Sesi ve şarkılarıyla kısa sürede popun zirvesine oturan isimler arasında yer alan şarkıcı Edis, Biz Bize isimli programa konuk oldu. Ünlü şarkıcı kariyeri ve gelecekteki planlarıyla ilgili hayranlarını sevindirecek haberler verirken, bir yandan da kendisiyle ilgili şaşırtıcı gerçekleri paylaştı. Yakışıklı şarkıcı, yeni bir albüm hazırlığında olduğunun altını çizdi. Biz Bize’ye konuk olan şarkıcı, globalde yapacağı işler için kollarını sıvadığını belirterek; ‘’Albüm yetiştirme stresindeyim. Mayıs gibi çıkacak, bir yandan da İngilizce bir albüm düşünüyorum. Globalleşme hedefim var, zirvesine kadar zorlama derdindeyim. Sadece İngilizce değil, Türkçe ve Fransızca şarkılarla da global olmak istiyorum. Çok iyi, global bir şirketim var, ocak itibariyle ilk single'ı oradan yayınlayacağız. Hip hop bir şarkı, İstanbul'da belgesel tarzında bir de klip çekeceğiz’’ ifadelerini kullandı. Şarkıcılık kariyerindeki yakın gelecekte gerçekleşecek olan planından bahseden ünlü şarkıcı, herkesi şaşırtan bir ifadede de bulundu. 

EDİS: KALIPLARI YIKMAK İSTERİM

Yalnızca sesi ve şarkılarıyla değil, sahnede gösterdiği dans performansıyla da çok konuşulan ve Tarkan’a rakip olarak gösterilen Edis, çarpıcı açıklamalarda bulundu. şarkıcılık kariyerinin ötesinde siyasetle de ilgilendiğini belirten şarkıcı bu cümleleriyle herkesi şaşırttı. Genç kızların sevgilisi başarılı şarkıcı Edis; ‘’Belki siyasete girmek, bir parti lideri olmak isterim. Sosyoloji özel ilgi alanım. Siyasetteki kalıpları da yıkmak isterim aslında’’ diyerek yeni ve bilinmeyen bir noktaya değindi. Arkadaşları arasında kendi partisini kurmak istediği iddia edilen ünlü şarkıcının, gelecekte herhangi bir partide aday olacağı veya yeni bir soluk getirip getirmeyeceği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Edis

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal