İkinci Kez Koronavirüse Yakalanan Bahar Şahin İçin Oksijen Tedavisine Başlandı!

Ekranların sevilen oyuncusu Bahar Şahin hayranlarına kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte ünlü oyuncunun başına gelen o kötü olayın detayları…

27.12.2021-09:08 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-13:16)

Yer aldığı her projede oyunculuk performansını konuşturan ve başarılı performansıyla kısa sürede ekranların aranan yüzü haline gelen Bahar Şahin aldığı kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu koronavirüs sebebiyle kendini izolasyona alan ünlüler arasında yerini aldı. Başarılı oyuncu birçok meslektaşı gibi proje çekimleri öncesinde veya sonrasında yapılan rutin testler sonucunda korona olduğunu öğrendi. Güzel oyuncu ikinci kez koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

ÜNLÜ OYUNCU İKİNCİ KEZ YAKALANDI

Ekranların sevilen yıldızı Bahar Şahin, ilk koronavirüs mücadelesini atlattıktan sonra ikinci kez bu virüse tekrar yakalandı. Bir dijital platformda “Kod Adı Turan” isimli dizide rol alan ünlü oyuncu, yer aldığı projeyle ilgili röportaj yapmak için kamera karşısına geçti. Güzel oyuncu Şahin yapılan çekimler sonrasında rutin olan covid 19 testini yeniledi. Şahin’in test sonucu pozitif çıkınca, başarılı oyuncu soluğu hastanede aldı. Daha önce de koronavirüsle mücadele elen ünlü oyuncu ikinci kez yakalandığı virüste zor anlar geçirmeye başladı. Solunum yollarında yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastaneye giden ünlü oyuncu, daha sonrasında evde olmak üzere oksijen tedavisine başladı. 24 yaşındaki başarılı oyuncu koronaya yakalandığı haberini ise hem hayranlarına hem de görüştüğü arkadaşlarına sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

DİZİ ÇEKİMLERİNE KORONA ENGELİ

Ünlü oyuncu Bahar Şahin’in koronaya yakalanması haberinden sonra, setlerde de dur durak bilmeyen bir salgın başladı. Ekranların en sevilen ve reyting rekorları kıran Yargı, Camdaki Kız, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, Bergen gibi dizi ve filmlerin çekimleri koronavirüs nedeniyle durduruldu. Sağlığın ön plana alındığı çekimlerde düzenli olarak covid testi yapıldığı da biliniyor.

bahar şahin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal