Yargı Dizisinin Savcısı Kaan Urgancıoğlu’dan Çarpıcı İtiraf: Okuduktan Sonra Boş Boş Duvara Baktım

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ses getiren Yargı dizisi, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin Savcı Ilgaz’ı olarak bilinen Kaan Urgancıoğlu, Yargı ile ilgili öyle bir itirafta bulunduk ki dizinin hayranları çok şaşıracak…

26.12.2021-18:05 - (Son Güncelleme: 26.12.2021-18:05)

Pazar akşamları yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisi, heyecanı kesmeden yeni bölümlerine devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Kaan Urgancıoğlu, senaryo eline ilk geldiğinde inanmadığını ancak okuduktan sonra çarpıldığını ve boş boş duvara baktığını itiraf etti.

YARGI OYUNCULARINDAN ÖZEL İTİRAFLAR 

Hürriyet Gazetesine röportaj veren Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, reyting rekorları kıran Yargı hakkında samimi itiraflarda bulundu. Aşk 101 dizisinde bir araya gelen ve seyirci tarafından oldukça uyumlu bulunan Urgancıoğlu ve Deniz çifti, Yargı dizisinde tekrar partner olmanın kendileri için oldukça büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Senaryoyu ilk okuduklarında bu kadar beğenileceğini ve tutacağını tahmin etmediklerini dile getiren Kaan Urgancıoğlu, ‘’Senaryonun son halinin ilk bölümünü okuduğumda, ki aslında bir işim vardı ve o an hepsini okuyamayacaktım, bir başladım işimi bırakıp okumaya, devam ettim, bırakamadım. Bitirdiğimde böyle boş duvara bakıyordum’’ açıklamasında bulundu. 

Kaan Urgancıoğlu'ndan Yargı itirafı

MODUM DÜŞTÜĞÜNDE KAAN HEMEN SARILIP BENİ AYAĞA KALDIRIYOR

Dizi çekimlerinin oldukça yoğun olduğunu dile getiren Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile olan arkadaşlıklarının kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Güzel oyuncu, birbirlerini dengelediklerinin altını çizerek, ‘’Kaan’la ilişimiz dengeye oturdu. Çünkü bana da sahnelerden dolayı bazen dramatik yorgunluk gelebiliyor, düştüğüm zamanlar oluyor. Öyle anlarda Kaan sağ olsun, beni çok yükseltiyor. Hemen sarılıyor. Üç yıldır tanışıyoruz ve birbirimizin gözünden anlıyoruz artık ne demek istediğimizi. Ben Kaan’a baktığımda neye bozulduğunu, o an neden canının sıkıldığını anlıyorum, o da anlıyor, ‘geçer, boş ver, takılma’ moduna giriyoruz’’ dedi. 

KAAN URGANCIOĞLU: PINAR MUHTEŞEM

Hakan Gence’nin Pınar’la birbirinizi nasıl anlatırsınız sorusuna, samimi cevap veren Urgancıoğlu, ‘’Muhteşem... Buraya bir nazar boncuğu emojisi koyuyorum (gülüyor). Pınar’ın hayat enerjisi var, merakı var, hayata devam etme güdüsü var ve etrafındakilerle bunu paylaşma isteği var. Bilmekten değil, merak etmekten beslenen ve paylaşarak mutlu olan biri... Eleştirildiğinde bununla yüzleşme cesareti gösteren, bundan bir şeyler öğrenen, gerekiyorsa karşısındakine de öğreten bir kişilik’’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal