Edis Megastar Tarkan'ı Solladı mı? Hande Yener Pop Listesinin En İyilerini Açıkladı!

Hande Yener yıllar önce açıkladığı pop müzikteki ilk üçteki sıralamasını değiştirdi. Son zamanlardaki olay açıklamalarına bir yenisini daha ekleyen Yener, Tarkan’ın tahtına Edis’i oturttu.

19.03.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-17:26)

Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik operasyonları ve evlilikle ilgili açıklamaları nedeniyle magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Yener, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ünlü şarkıcı yıllar önce belirlediği pop listesinde ilk üç sıralamasını değiştirdi. Megastar Tarkan’ın tahtına öyle bir isim oturttu ki, deyim yerindeyse yer yerinden oynayacak….

HANDE YENER KALÇA ESTETİĞİ Mİ YAPTIRDI?

Yeni klibi ve 2022 yılı için kendini baştan aşağı yenileten Hande Yener olay açıklamalarda bulundu. Ünlü popçu Teve2’de yayınlanan Magazin Masası isimli programa bağlanarak samimi açıklamalarda bulundu. Büyük bir hazırlık yaptığı yeni şarkısı “Olmazsan Olmaz” için kamera karşısına geçen şarkıcının klip çekimi için giydiği kıyafet olay olmuştu. 48 yaşındaki şarkıcının kalça dekoltesi hayranlarını çok şaşırtmıştı. Yaptırdığı estetikler ile yeniden doğdum diyen Hande Yener, objektif karşısına geçip verdiği pozlarla herkesi kıskandırdı. Ünlü şarkıcı yakın arkadaşlarının bile “Kalça estetiği mi yaptırdın” diye sorduğunu söyleyen şarkıcı iddialı tavrını ortaya koydu.

YENER POP LİSTESİNDEKİ İLK ÜÇÜNÜ AÇIKLADI

Hande Yener yıllar önce açıkladığı pop listesinin ilk üç ismini güncelledi. Magazin gündeminde uzun bir süre konuşulan konunun ardından Yener’in açıklamaları yeni bir tartışmayı da gündeme getirmiş oldu. Yener, Megastar Tarkan’ın yerine Edis’i koydu. Ünlü şarkıcı bu iddialı açıklamalarına; “Pop müziğin ilk 3’ünde Edis ve ben varım. Üçüncü Hadise mi, yoksa Gülşen mi? Ona siz karar verin” dedi. Altın Kelebek Ödüllerinden sonra başlayan Hadise mi Gülşen mi tartışmasına, Hande Yener de dahil olmadı. 

ÜNLÜ ŞARKICI MESLEKTAŞLARINA KAFA TUTTU

Ünlü popçu yayınladığı klibinden sonra iddialı sözler sarf etmeye de devam etti. Şarkıcı yaptıklarıyla diğer meslektaşlarına ilham olduğunu söyleyerek; “Ben didişmeyi, rekabeti seviyorum. Hırslandırdığım birileri olmuştur, belki şimdi koşup stüdyoya gidiyorlardır. Yani faydalı biriyim. İnsanlara ilham olmak lazım” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal