Özcan Deniz’in Kendisinden 23 Yaş Küçük İranlı Sevgilisi Ailede Krize Sebep Oldu: Anne Kadriye Deniz Oğluna Rest Çekti!

Kendisinden yaşça küçük İranlı sevgilisiyle sosyal medyada pozlarını paylaşan Özcan Deniz’e annesinden rıza çıkmadı. İşte o detaylar…

13.01.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-15:40)

Sesi, şarkıları ve oyunculuğuyla her dalda gösterdiği performansı çok konuşulan ve birçok başarılı işlerin altında imzası bulunan ünlü sanatçı Özcan Deniz, yeni bir aşka yelken açmıştı. Başarılı sanatçı kariyerinde birçok dönüm noktası yaşarken kendisine büyük bir hayran kitlesi de edinmişti. Geçtiğimiz yıllarda büyük aşk yaşadığı ve magazin gündemine bomba gibi düştüğü fotoğraflarınsan sonra sevgilisi Feyza Aktan ile nikah masasına oturan Deniz, tatsız bir iddia sonucu boşanmaya karar vermişti. Aktan, eşi Özcan Deniz’den şiddet gördüğünü söyleyerek boşanma davası açmış ve çocuklarının velayetinin kendisinde kalması iççin uzun bir süre mücadele etmişti. Geçen haftalarda sonuçlanan mahkemenin kararına göre Aktan ile Deniz’in çocuklarının anne Feyza Aktan’da kalmasına karar verildi. Bu haber sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşaya Deniz’in o görüntüleri ise dava sonrasında basın mensuplarının kameralarına yansımıştı. Ünlü oyuncunun mahkemeden sonra soluğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar’ın yanında aldı. Kameralara gizlice yakalanan ikili magazin gündeminde hızla yayılan fotoğraflarından sonra kendi çektirdikleri kareleri yayınladılar. Fakat müstakbel gelin adayı Dadgar, Deniz’in ailesinde krize neden oldu.

DENİZ: RIZAM YOKTUR

Kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile olan ilişkisini gözler önüne seren ünlü sanatçı Özcan Deniz’in ailesinden müstakbel geline veto geldi. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından biri olan Seren Serengil’in iddiasına göre, Deniz’in annesi oğlunun bir kez daha üzülmesini istemediği için bu ilişkiye onay vermedi. Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz’in bu ilişki için ‘’Rızam yoktur’’ dediği iddia edildi. Feyza Aktan ile olan evliliğini olaylı bitiren ve ortaya atılan şiddet konuları ile magazinin gündeminden düşmeyen sanatçının annesi oğlunu uyardı. İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile olan ilişkisinden üzüntü yaşayacağını düşünen Kadriye Deniz, bu ilişkiye razı olmadı. Bu ilişki nedeniyle evi terk ettiği ve oğlunu da engellediği iddia edilen anne Deniz’in tavrı olay oldu. Bu açıklamaların ve ortaya atılan iddiaların ardından Özcan Deniz’in konuya dair ne diyeceği ise merak edilenler arasında yer alıyor. 

özcan deniz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal