Velayet Savaşını Kaybeden Özcan Deniz Çareyi Aşkta Buldu! Ünlü Şarkıcı 23 Yaş Küçük Sevgilisiyle Kaçamakta Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde velayet davasını kaybeden ünlü şarkıcı Özcan Deniz, kendisini İstanbul gecelerine attı. Ünlü şarkıcı yanında bir kadınla yakalandı. İşte o habere ilişkin detaylar…

28.12.2021-13:04 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-13:47)

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz eşi Feyza Aktan ile olaylı boşanmasının ardından, ikili arasında velayet savaşları başlamıştı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde oğullarının velayeti için mahkemede hazır bulundu. İkilinin avukatları savunmaları yaptıktan sonra mahkeme kararı verdi. Küçük Kuzey’in annesi Feyza Aktan’da kalmasına karar veren mahkeme, Özcan Deniz’in de görüş günlerinin sıklığının artırılmasına yönelik verdiği kararı açıklamıştı. Duruşmanın üzerinden çok geçmeden, ünlü şarkıcı gecelere hızla döndü. 49 yaşındaki şarkıcı yanındaki kız arkadaşıyla yemek yemek için gittiği bir restoranda görüntülendi. 

ÜNLÜ ŞARKICI KAÇSA DA KURTULAMADI

Sesi ve şarkılarının yanı sıra sergilediği oyunculuk performansıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özcan Deniz, önceki gün sevgilisiyle görüntülendi. Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber isimli programa göre, Özcan Deniz’in yanında görüntülenen kadın, geçtiğimiz yaz birlikte olduğu ortaya çıkan İranlı modeldi. Bir otelin restoranında görüntülenen ünlü şarkıcı ve İranlı sevgilisi Samar Dadgar, tanınmamak ve görüntü vermemek için çok çabalasa da kameralardan kaçamadı. Deniz ile model sevgilisi arasındaki yaş farkı ise ikili hakkında en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Kendisinden 23 yaş küçük bir kadınla birlikte olan Özcan Deniz’in, ilişkilerini evliliğe taşıyıp taşımayacağı konusundaki kararı ise çok merak ediliyor. Bir ormanın içinde yer alan otelin restoranında el ele görüntülenen ünlü şarkıcı ve 26 yaşındaki sevgilisinin basından daha ne kadar saklanmaya çalışacağı ise tartışılan konular arasında yer alıyor. 

özcan deniz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal