Bülent Ersoy’un Anıtkabir’de Tepki Toplayan Görüntülerine Milli Savunma Bakanlığı Tarafından İnceleme Başlatıldı!

Tekerlekli sandalyeyle Anıtkabir’i ziyarete giden Bülent Ersoy’un başında ıslanmaması için şemsiyeyle bekleyen asker sosyal medyada olay olmuştu. Milli Savunma Bakanlığı olaya el attı. İşte detaylar…

13.01.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-13:51)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yaptığı açıklamalarıyla da yıllardır adından bahsettiren ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün Anıtkabir’e Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyarete gitti. Usta sanatçıyı Anıtkabir’de görenler büyük bir şaşkınlık yaşadıktan sonra Ersoy’un görüntülerini sosyal medyada yayınladılar. Diva lakabıyla anılan ve yıllardır seslendirdiği şarkılar ve güçlü sesiyle adından başarıyla söz ettiren Ersoy’un Anıtkabir’deki tekerlekli sandalyedeki görüntüleri olay oldu. Yağmurlu bir günde tekerlekli sandalyeyle ziyarete giden sanatçının ıslanmaması için başında şemsiyeyle bekleyen asker ise, sosyal medyada birçok insanın tepki toplamasına neden oldu. Twitter’da trendlere giren bu konunun ardından Bülent Ersoy ve askerle olan görüntüsü sosyal medyada binlerce yoruma tutuldu. 

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Sosyal medyayı ayağa kaldıran bu konunun ardından henüz usta sanatçı Bülent Ersoy’dan konuya dair bir açıklama gelmezken, Milli Savunma Bakanlığı’ndan bir açıklama geldi. Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret eden Bülent Ersoy’un ıslanmaması için başında şemsiye ile bekleyen asker fotoğrafına tepki üstüne tepki yağarken Bakanlık yaptığı açıklamayla konuya dair inceleme başlatılacağını duyurdu. Edinilen bilgiler doğrultusunda sosyal medyayı ayağa kaldıran ve birçok kişinin Ersoy’un bu hareketi nedeniyle eleştirdiği konuya artık Milli Savunma Bakanlığı el atacak. Yapılacak incelemeler sonrası Ersoy’dan ve bakanlıktan gelecek bir açıklama merakla beklenen konular arasında gündemini koruyor. Sosyal medyayı ayağa kaldıran ve Bülent Ersoy’u eleştirmeye yönelik yapılan yorumlar sonrasında konuya dair nasıl bir açıklama veya karar verileceği ise bilinmiyor. 

bülent ersoy

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal