Bülent Ersoy’a Hakimlikten Ret!

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy'un birlikte sunuculuğunu yaptığı ve kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan 'Benzemez Kimse Bize' adlı program geçtiğimiz günlerde büyük bir tartışmaya sahne olmuş ve yayından kaldırılmıştı.

10.10.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 10.10.2021-17:37) Bülent Ersoy’a Hakimlikten Ret!

Mustafa Keser, bir televizyon kanalında Bülent Ersoy ile birlikte sunduğu ‘Benzemez Kimse Bize’ adlı program bittikten sonra, Youtube üzerinden sert açıklamalarda bulunarak Bülen Ersoy’a, ‘Seni diva değil, divan yaparlar’ ifadesini kullanmıştı. 

Mustafa Keser’in yaptığı açıklamaların ardından rahatsızlık duyan Bülent Ersoy söz konusu videoda kişilik haklarına alenen hakarette bulunduğunu iddia ederek, videonun erişime engellenmesi talebinde bulundu. Hâkimlik makamı, videoda hakaret içerikli paylaşım bulunmadığı gerekçesiyle Bülent Ersoy’un talebine ret yanıtı verdi.

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy'un birlikte sunuculuğunu yaptığı ve kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan 'Benzemez Kimse Bize' adlı programından geçtiğimiz günlerde dikkat çekici bir hadise yaşanmıştı. Eğlence programı, henüz daha ikinci bölümünün ekrana gelmesinin ardından yayın hayatının sonuna geldi.  

Mustafa Keser, durumun suçlusu olarak Bülent Ersoy'u işaret ederek, ‘Bütün aksaklıklar Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır. Olay yaratacak açıklamalarım olacak’ ifadelerini kullanmıştı.  

MUSTAFA KESER: AHLAKİ YAPILARIMIZ BİR DEĞİL!

Usta sanatçı Mustafa Keser, yaşanan tartışmanın ardından, ‘Ben Bülent Ersoy ile sahnede hiç çalışmadım ama tabi huyunu, suyunu, sahnede neler yapıyor oradan buradan müzisyenlerden duyarız hep. Yapılan yanlışlar, davranış bozuklukları. Teklif bana yapımcı Polat Yağcı kardeşim tarafından geldiğinde ben pek sıcak bakmadım. 'Polatcığım biz yapamayız' dedim. İnsani yapımız bir değil, ahlaki yapımız bir değil... 'Abi bu çok iyi olacak' dedi. İçimde endişeler olmasına rağmen kabul ettim. Ben düşündüm ki, bu arkadaştan yaşça da büyüğüm, sanatça da büyüğüm. Bizim yanımızda yanlış bir hareket, ters bir hareket yapmaz, musiki açısından da sanat açısından da yapmaz diye düşündüm. Yanılmışım. Elimden geldiğince programı yürütmeye çalıştım, onun açıklarını kapatmaya çalıştım.’ şeklinde konuştu.

MUSTAFA KESER: SENİ DİVA DEĞİL DİVAN YAPARLAR!

Mustafa Keser yaptığı açıklamalara, 'İlk programda o kadar toz kalkmadı ama ikinci programda karşısında sanki hizmetçisi var, marabası var gibi muamele etti bana. Ben onan 6-7 yaş büyük bir adamım. Bana oradan 'Keserrrr' diye bağırıyor. Kimsin sen? Ben bu üsluptan rahatsız olduğum için bakmadım. Bir de 'Keser'i çağırdım bakmadı' diyor. Keser senin babanı uşağı mı? Divanın kelime anlamı, sanat dallarında üst düzey olarak bilgi, beceri ve donanıma sahip kadın sanatçıdır. Böyle süperstar gibi bir şey değil bu. Geçmişte Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, İnci Çayırlı, Perihan Altındağ varken Diva'lık sana mı kaldı? Nesrin Sipahi, Gönül Akkor, Emel Sayın, Gönül Yazar... Bunlar varken sana mı kaldı? Seni Diva değil divan yaparlar!' şeklinde devam etti.

BÜLEN ERSOY: KİŞİLİK HAKLARIMA SALDIRIDA BULUNDU!

Mustafa Keser tarafından yapılan açıklamalardan sonra Bülent Ersoy, avukatı aracılığıyla İstanbul Adliyesine yaptığı başvuruda, yayınlanan söz konusu videonun erişime engellenmesi yönündeki talebini bildirdi. Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'ne sunulan dilekçede, ilgili videoda kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu ve hakaret kastı bulunduğu öne sürüldü. Talebi değerlendiren nöbetçi hâkimlik söz konusu videonun içeriğinde kişilik haklarına yönelik saldırı yahut herhangi bir hakaretin yer almadığını belirterek, talebi reddetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal