Bülent Ersoy’un Acı Günü: Babası Fikret Erkoç Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, tedavi gördüğü hastaneden hayatını kaybetti.

05.10.2021-10:25 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-11:14) Bülent Ersoy’un Acı Günü: Babası Fikret Erkoç Hayatını Kaybetti

Türk Müziğinin en kuvvetli seslerinden Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde evinde düşerek apar topar hastaneye kaldırılan Fikret Erkoç’un hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından paylaşan Diva, çok üzgün olduğunu belirtti.

BÜLENT ERSOY’UN BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz yıl kalp rahatsızlığından annesini kaybeden Bülent Ersoy, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan babası Fikret Erkoç’un, hayatını kaybetmesi üzerine bir kez daha yıkıldı. Ünlü ses sanatçısı üzüntüsünü sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.  

DİVA İKİNCİ KEZ YIKILDI

Geçtiğimiz eylül ayında evinde düşen ve apar topar hastaneye kaldırılan Fikret Erkoç, hayatını kaybetti. 2. Sayfa programında yer alan habere göre, sahte PCR testi nedeniyle Kıbrıs’ta tutuklanarak zor günler geçiren Bülent Ersoy, babasının ölüm haberi üzerine yıkıldı. 

GEÇEN YIL ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz senenin nisan ayında annesini kalp rahatsızlığından dolayı kaybeden Bülent Ersoy, ‘Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah’ şeklinde konuşmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal