Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy’un Anıtkabir’de Islanmamak İçin Askere Şemsiye Tutturması Büyük Tepki Çekti!

Sesi ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşen Bülent Ersoy’un Anıtkabir’de yaptığı son hareket büyük tepki topladı.

13.01.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-13:51)

Güçlü sesi ve yıllardır sürdürdüğü imajı ile bir döneme damgasını vuran ve adından ‘’Diva’’ olarak bahsettiren ünlü sanatçı Bülent Ersoy önceki gün Ankara’ya Anıtkabir’i ziyarete gitti. Ziyaret için gittiği Anıtkabir’de kameralara yansıyan usta sanatçı, tepki çeken görüntülere imzasını atmış bulundu. Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyarete giden usta sanatçının, Anıtkabir’de takındığı tavır sosyal medyada en çok tepki çeken konular arasında yerini aldı. Yağmurlu bir günde tekerlekli sandalyeyle Anıtkabir’e giden ünlü şarkıcı objektiflere başında şemsiyeyle bekleyen bir askerle kameralara yansıdı. Ünlü sanatçının sosyal medyaya yansıyan bu görüntülerine tepki üzerine tepki yağdı. 

ZİYARETE TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELDİ

Ankara’ya Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine ziyarete giden ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un ziyaret biçimi sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından büyük tepki topladı. Yağmurlu bir günde Anıtkabir’e tekerlekli sandalyeyle giden şarkıcının başında şemsiyeyle bekleyen asker, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. O görüntüleri hızla yayılan ve kullanıcılar tarafından da; ‘’Askerin görevi şemsiye tutmak mı?’’, ‘’Tam tersi olması gerekir askerim daha kıymetli’’ gibi yorumlarla tepkilerini ortaya koydular. Tekerlekli sandalyeyle Anıtkabir’i ziyarete giden şarkıcının, daha sonrasında saygı duruşunda ayağa kalktığı görüntüler de sosyal medyada yayıldı. Bülent Ersoy’un tepki çeken bu görüntülerinden sonra, usta sanatçının konuya dair ne açıklama yapılacağı ise hayranları arasında da sosyal medyada tepkisini ortaya koyan kişiler arasında da oldukça merak ediliyor. 

Bülent Ersoy

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal