Kaderimin Oyunu Dizisinin Mahir’i Sarp Apak’tan Kötü Haber! Öykü Karayel’den Sonra Şimdi de Partneri Yakalandı

Dizi setlerinden birer birer kötü haberler gelmeye devam ediyor. Kaderimin Oyunu dizisinin başrollerinden Öykü Karayel’den sonra şimdi de Sarp Apak o haberi duyurdu.

13.01.2022-09:04 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-14:19)

Ekranların sevilen oyuncusu Sarp Apak, yer aldığı tüm dizilerde gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Dizilerin ve beyaz perdedeki tüm kaliteli işlerin aranan yüzü olan yılların oyuncusu Sarp Apak, en sevilen ve takdir edilen oyuncular arasında yer alıyor. kariyerinde birçok başarıya imza atmış isimlerden biri olan Apak, şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisi ile ekranlara geliyor. Başrolünü başarılı oyuncu ve 2021 yılına damgasını vuran kadın oyuncular arasında yer alan Öykü Karayel ile paylaşan Apak, bu dizideki performansıyla unutulmaz rollerinden birine daha imzasını atıyor. 

PARTNERLERDEN BİRER BİRER DÖKÜLÜYOR

İlk yayınlandığı bölümden bu yana izleyici karşılığında büyük bir ilgi toplayan ve oyuncu kadrosuyla çok sevilen Kaderimin Oyunu, her hafta merakla beklenen diziler arasında yer alıyor. İyi bir çıkış yakaladığı andan itibaren keyifle izlenen ve yeni bölümleri beklenen dizinin setinden ve başrolü Öykü Karayel’den geçtiğimiz hafta hayranlarını üzen bir haber gelmişti. Ünlü oyuncu Karayel’in koronavirüse yakalandığı haberinden sonra dizinin çekimlerine sağlık sebepleri nedeniyle kısa bir ara verilmişti. Öykü Karayel’den sonra ise partneri Sarp Apak’tan bir kötü haber daha geldi. Ünlü oyuncunun da diğer birçok meslektaşı gibi koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Vakaların artması sebebiyle birçok dizinin oyuncularının koronavirüse yakalanması, dizi sektörünü de sekteye uğratan etmenler arasında yerini alıyor. Sarp Apak sosyal medyadan sağlık durumu ile ilgili şu sözleri paylaştı; ''Selamlar maalesef karantinam sebebiyle yayınımız olmayacak. Tüm kaderimin oyunu ailesine sevgiler. Aşı sayesinde rahat geçiriyorum, kendinize dikkat edin.''

kaderimin oyunu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal