Petek Dinçöz’ün Can Tanrıyar’ın Kemerli Şiddetine Uğradığını Söyleyen Seren Serengil Hakim Karşısına Çıktı!

Ünlü sunucu Seren Serengil, Can Tanrıyar’ın açtığı hakaret davasından hakim karşısına çıktı. Serengil’in kendini savunurken kullandığı cümleler dikkat çekti.

12.01.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-17:57)

Son yıllarda Söylemezsem Olmaz isimli magazin programıyla ekran başına gelen başarılı sunucu Seren Serengil, Uçankuş’un Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar’ın sarf ettiği sözler nedeniyle davalık olmuştu. Tanrıyar’ın Petek Dinçöz’e uyguladığı şiddeti dile getiren ünlü sunucu, bu söyledikleri nedeniyle ‘’hakaret’’ suçundan yargılanmasına başlandı. Mahkeme önünde kendini ifade etmek için hazır bulunan Seren Serengil’in aksine, davayı açan Can Tanrıyar duruşmada bulunmadı. Serengil’in duruşmada Tanrıyar ve Dinçöz hakkında sarf ettiği sözler ise olay oldu. İşte o detaylar…

SERENGİL: ŞANTAJ YAPTIĞININ BELGELERİNİ SUNDUM 

Ekranların sevilen sunucusu Seren Serengil, sosyal medya hesabı aracılığıyla Can Tanrıyar’a söylediği sözler üzerinden hakaret nedeniyle, 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyordu. Ünlü sunucu kendisine açılan bu dava için ilk kez hakim karşısına çıktı. Serengil kendisini; ‘’Söz konusu iddialar Can Tanrıyar’ın eski eşi Petek Dinçöz tarafından defalarca söylenmiş, haberi yapılmış şeylerdir. Ayrıca dosyayı incelediğimde asılsız iddialar vardır, kabul etmiyorum. Ben sanatçıyım, basından bir arkadaş görüşmek istediğinde görüşebilirim. Görüştüğümüzde yaklaşımı farklı oldu. Eski eşine yaptığı mobbingi bana yapıyor. Ben sadece eski eşine yaptığı eylemleri diğer insanlara duyurmak istedim. Hakaret kastım yoktur’’ şeklinde mahkeme önünde savundu. Ünlü sunucunun bu savunmasının ardından mahkeme davayı erteledi. Duruşma sonrasında basın mensuplarına röportaj veren sunucu; ‘’Can Tanrıyar’ın, Petek Dinçöz’ü kemerle dövdüğünü, şantaj yaptığının belgelerini sundum. Söylediğim her şey doğrudur, hakaret içermiyor. Can Tanrıyar, Petek'ten sonra bana taktı. Zor kurtulduk. Bu belgeleri mahkemeye sunduk’’ ifadelerini dile getirdi. 

seren serengil mahkemeye çıktı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal