Seren Serengil ve Seyhan Soylu’nun Yaşar İpek’e Açtığı Davada Olay Açıklama: Ünlü Şarkıcı Silahlı Adamlarla Geldi!

Seren Serengil ve Seyhan Soylu’nun evlerini silahlı adamlarla basıp hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtığı Yaşar İpek’e karşı mahkemede Soylu’nun itirafları kan dondurdu. İşte detaylar…

12.01.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-17:48)

Uzun bir süre aşk yaşayan ve daha sonrasında nikah masasına oturan Seren Serengil ve Yaşar İpek, ani verdikleri bir kararla boşanmışlardı. Ünlü çift bu gelişmeden sonra tatsız bir olayla magazin gündemine bomba gibi düştüler. 2020 yılında Yeşilköy’de ünlü sunucu Seren Serengil ve sisi lakaplı sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda Al Sana Haber isimli magazin programının sunucusu Seyhan Soylu, şarkıcı İpek’in kendilerini tehdit ettiğini iddia etmişti. Ortaya atılan iddiaya göre Yaşar İpek, Serengil ve Soylu’ya hakaret edip tehditte bulunmuştu. Ünlü isimler söyledikleri bu açıklamalardan sonra soluğu mahkemede aldı. Yaşar İpek hakkında şikayetçi olan Serengil ve Soylu hakkında açılan dava, Bakırköy 55. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından görülen duruşmaya şikayetçi olunan İpek katılmadı. 

SOYLU: YAŞAR İPEK SEREN’İN PEŞİNİ BIRAKMIYORDU

2020 yılında meydana gelen olayla ilgili açılan davada, Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda magazin programı sunucusu olan Seyhan Soylu tanık olarak dinlendi. Ünlü sunucu mahkemede; ‘’Müşteki Seren Serengil arkadaşımdır. O tarihlerde taraflar arasında büyük kavga vardı. Yine o tarihlerde sanık hem bana hem Seren'e sosyal medyadan hakaret ediyordu. Sanık Yaşar İpek'in Ebru Gündeş ile olan yazışmalarını Seren'e söylemiştim. Sanık Seren'in peşini bırakmıyordu. Sanık Yaşar İpek olay günü silahlı adamları ile evime geldi. O gün Seren benim evimdeydi. Kapım tekmelendi ne olduğunu anlamadık. Yaşar İpek evimin aşağısında 'o'yu da seni de vuracağım, delik deşik edeceğim' dedi. Bana da 'sen o'sun neden Ebru Gündeş ile olan mesajlarımı söylüyorsun' dedi’’ diyerek iki ayrı konuya değindi. 

seyhan soylu

DURUŞMA ERTELENDİ 

Ünlü fenomenin mahkemede yaptığı tanıklığın ardından duruşma Yaşar İpek’in dinlenmesi için ertelendi. Duruşmada verdiği ifadelerin ardından adliye önünde basın mensuplarına da konuşan Soylu; ‘’Bugün mahkemeye davet edildiğimde çok yakın tarihte yaşanan acıları yenilemiş oldum. Seren Serengil'in Yaşar İpek ile olan büyük aşkının neden bittiğini halen çözmüş değilim. Ben Yaşar'ı çok küçüklüğünden bilirim. Babasıyla çok büyük bir aşk yaşamıştım. Benim üvey oğlum sayılır. Benim için Yaşar İpek çok değerlidir. Seren Serengil kardeşim gibidir çok severim. İlişkide barışmak için kıskandırmalar vardır. İşte Yaşar İpek o tarih de Ebru Gündeş ile yazışıyordu. Seren ile Yaşar'ın ilişkilerinin bitmesinin sebeplerinden biri de Ebru Gündeş'tir. Yaşar bana Ebru Gündeş ile olan mesajları göstermişti. Yaşar, Seren ile beni barıştır diye bana baskı yapıyordu. Ben Seren'e Ebru ile olan mesajları anlattım. Çünkü başka hayaller vererek kadını incitiyordu. Zaten o süreçte çocuğu düşürmesi olayı geri dönülmez bir noktaya geldi. Ben bugün tanık olarak geldim ama aynı olayla ilgili benimde şikayetim var. Silahlı adamlarla evimi bastığı için şikayetim devam etmekte’’ diyerek konuya dair bildiklerini noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal