Sinan Akçıl’ın İlişkisi Hakkında Yaptığı Açıklama Eşi Burcu Kıratlı’yı Kızdırdı!

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor. İddiaya göre Kıratlı boşanma davası açmak için ilk adımını attı. İşte detaylar…

12.01.2022-12:08 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-12:08)

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Burcu Kıratlı’nın manevi babası Kenan Erçetingöz’ün doğum günü organizasyonuna tek katılması, Kıratlı ile Akçıl arasındaki ayrılık dedikodularının temelini atmıştı. Parmağında alyansı bulunmayan ve eşi Sinan Akçıl hakkında sorulan sorulara yanıtsız kalan başarılı oyuncunun bu tavrı ayrılık iddialarını ise daha da güçlendirmişti. Önceki gün Hürriyet gazetesine röportaj veren başarılı şarkıcı Sinan Akçıl ise evliliklerinde bir çıkmazda olduklarını dile getirerek; ‘’ Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Evlilik çıkmazındayız. Ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir’’ şeklinde yanıt vermişti. Ünlü şarkıcının bu açıklamaları ucu açık bir şekilde kalmış ve ikilinin hayranları da neye uğradıklarını şaşırmıştı. Akçıl’ın bu açıklamaları yaptığı aynı gün ise Kıratlı’nın Magazin Masası isimli programın sunucularından Timuçin Güner’e; ‘’Her zamanki tartışmalarımızdı. Aramızda hata ya da özürlük bir durum yok. Aynı evdeyiz’’ demesi, ikilinin verdikleri röportajdaki bilgilerin farklı olması dikkat çekti. 

KIRATLI: AYNI EVDEYİZ

Magazin Masası isimli televizyon programına bağlanan ünlü oyuncu Timuçin Güner’e eşi Sinan Akçıl ile evliliklerine dair konuştu. 2018 yılında Amsterdam’da nikah masasına oturan sonra kısa bir süre sonra boşanma kararı alan ikili, boşanmalarının ardından yalnızca yirmi gün sonra yeniden barışmıştı. Yaklaşık bir yıl sonra ikinci kez yeniden evlenen çift, hem hayranlarını hem de yakınlarını aldıkları bu kararla çok şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı eşi hakkında ortaya atılan ayrılık iddiası bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesine ilişkisinin gidişatı hakkında konuşan Akçıl’ın sözlerine kızan Burcu Kıratlı, Magazin Masası’nın iddiasına göre boşanmak için ilk harekete geçti.

burcu kıratlı sinan akçıl

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal