Ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan Hakkında Yapılan Tartışmalara Son Noktayı Canlı Yayında Koydu!

İzzet Yıldızhan’ın mayo ve iç çamaşırı tarzı kıyafetlerle sahneye çıkanları topa tutmuştu. Ünlü şarkıcı kendisini eleştirenlere çıktığı magazin programında cevap verdi. İşte detaylar…

12.01.2022-11:13 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-14:32)

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere yakalanmıştı. Pop müziğine hem sesi hem de sahne kıyafetleriyle magazin gündemine damgasını vuran Hande Yener, Gülşen ve Hadise gibi şarkıcıların kıyafet seçimleri son dönemlerde olay olurken, bu konuya dair görüşlerini öğrenmek için yeni bir soru da Yıldızhan’a yöneltildi. Ünlü türkücü sosyal medyada ve şarkıcılar arasında tepki çeken açıklamalara şu sözlerle başladı; ‘’Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir’’ diye bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamalardan sonra büyük bir linçe uğrayan ve geçmişte yaptıkları hatırlatılan Yıldızhan’a, Hande Yener’den jet yanıt geldi. 

TÜRKÜCÜDEN YENER’E YANIT

Ünlü türkücü yaptığı yorumlar nedeniyle linçlendikten sonra Hande Yener’in eleştirilerinin hedefi haline gelmişti. Yener, Yıldızhan’ın geçmişte meydana gelen vukuatlarını dile getirerek; ‘’Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, google’a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri’’ demiş ve tepkisini dile getirmişti. Bu sözlerin ve yaşanan tartışmaların ardından İzzet Yıldızhan, 2.sayfa isimli magazin programına çıkarak ne demek istediğini açıkladı. Yaptığı açıklamaları herhangi bir kişiye özel olarak yapmadığını söyleyen türkücü; ‘’Bu konuşmayı herhangi bir sanatçı arkadaşım için yapmadım. Gazetecilerin sorularına yanıt verdim, sahne adabından bahsettim. Fikrimi ifade ettim herkes istediğini giyebilir, neden ülkeyi ikiye bölmeye çalışıyorsunuz? İnsanları ötekileştirmeyin! Nedir bana karşı bu kin, ‘neden’ diye soruyorum? Eğer ki Hande Yener benim için söylemişse yüreği varsa isim yazsın oraya! Tehdit olarak algılamasın… Bana afaki bir soru soruldu ben de cevapladım. Gazete okumuyorum, kimlerden bahsedildiğini bilmiyordum. Sadece sorulan soruya cevap verdim, görüşümü bildirdim’’ şeklinde yaptığı açıklamalarla kendisini savundu.

izzet yıldızhan

HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARI YALANLADI

Sosyal medyada ve basında yansıyan, Hande Yener’in de dikkati üzerine çektiği Yıldızhan’ın geçmişte karıştığı olaylar nedeniyle anılmasına ise ünlü türkücü yalanladı. Tepki çeken konuşmalarından sonra kimseyi hedefine almadığını belirten şarkıcı; ‘’Ben Hande Yener’i çok eskiden beri tanırım. Hande’yi, Hadise’yi Gülşen’i kastetmedim. Hande’nin yaptığı açıklamaya cevap vermem orada benim ismimi zikretmiyor ben de kimsenin adını vermedim. Suçladıkları konu çok kötü, ‘tecavüzcü, kadın döven’ ben kimseyi darbetmedim. Çıksın birisi kanıtlasın. 35-40 senedir sahnedeyim. Birçok büyük isimle çalıştım, sahne adabından bahsettim. Beni ilgilendirmiyor kimin nasıl giydiği, kendi tercihleri… Bunu ‘tasrif etmiyorum’ dedim. Onları seven insanlara doğru gelebilir buna karışmıyorum. Bugüne kadar söylediğim her şeyin arkasındayım. Bunu hesapsız, içimden geldiği gibi konuştum. Geçmişimle de gurur duyuyorum. Gülşen ne giymiş Hande ne giymiş bilmiyorum, konuştuktan sonra gördüm. Bu hanımefendiler için konuşmadım genel hitap ettim’’ diyerek açıklamalarını noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal